Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így változnak meg a párkapcsolatok a különböző évszakokban

Europress
Így változnak meg a párkapcsolatok a különböző évszakokban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az évszakokban nem csak időjárás és mondjuk az öltözködésünk változik, hanem a szerelmi életünk is. Mutatjuk is, hogyan!

A család megismerésének időszaka

A tél fontos eseménye a karácsony, amikor biztosan nem lehet elodázni azt, hogy megismerd a barátod szüleit. És azt sem, hogy ő megismerje a tieidet! Ilyenkor megcsillan annak is az esélye, hogy milyen lenne, ha együtt élnétek le az életeteket. Vagy, ha már régebb óta együtt vagytok, az ilyen meghitt családi események csak még jobban összekovácsolnak titeket.

A romantika időszaka

Már attól, hogy több napfényhez jutunk hozzá, sokkal boldogabbak és nyitottabbak vagyunk. Nem csak a bimbózó, de a meglévő kapcsolatokban is több a romantika, az izgalom, a spontaneitás és a szenvedély tavasszal és nyáron. Több programot csinálunk, többet utazunk, többet vagyunk társaságban, ez magával értetődő. Nem a nagy beszélgetések időszaka, de fontos események történhetnek minden szerelemben!

A valódi kapcsolat évszaka

A nyári izgalmak után jönnek a szürke őszi napok, amik megmutatják, milyenek vagytok együtt, ketten a körítés nélkül. Több tanulmány is szólt már arról, hogy a hűvösebb időszakban nem csak a testünk, de a lelkünk is fokozottabban vágyik a melegségre. Ennek az oka, hogy többet is ölelkezünk és bújunk ösztönösen, amikor beköszönt az igazán hideg időszak, a tél. Ilyenkor nem csak többet bújunk, de többet is beszélgetünk! Itt az esély, hogy olyan tevékenységeket végezzetek, amik közelebb hoznak egymáshoz: például vicces, párkapcsolat-fejlesztő játékokkal…

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!