Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A barátod és anyukája közti kapcsolat rád is hatással lesz? 3 kérdés, amiből kiderül

Europress
A barátod és anyukája közti kapcsolat rád is hatással lesz? 3 kérdés, amiből kiderül
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Annyi jelből próbáljuk meg meghatározni, vajon mennyire illik hozzánk a srác. Az anatómiai tényeken kívül viszont az édesanyjával való kapcsolata is előrejelezheti, hogyan bánik majd veled.
Olvasd el ezt is!

A tényállás nem mindig fekete-fehér, bár az igaz, hogy általánosságban elmondható, hogy ha a párod jó kapcsolatot ápol a mamájával, akkor nem kell félned. Ezt a 3 kérdést viszont érdemes feltenned magadnak, hogy fényt deríts a jövőtökre:

Milyen gyakran beszélnek egymással?

Jó jel: ha rendszeresen felhívja az anyukáját, az annak a jele, hogy törődik vele.

Rossz jel: ha naponta, vagy akár naponta többször is beszél vele, esetleg nagyon ritkán hívja fel, az problémát jelezhet. Érdemes erről beszélned a pároddal, hiszen a túl erős kötődés azt jelzi, hogy az anyatigris bizony mindenbe bele akar szólni, amit a fia csinál - ezt pedig hosszabb távon nehéz elviselni. A ritkább beszélgetések pedig valamilyen konfliktust jeleznek, erről szintén érdemes megkérdezned a pasid.

Mit mond róla?

Jó jel: ha hálás, és tisztelettel beszél az anyukájáról, megnyugodhatsz.

Rossz jel: ha nagyon kritikus vele szemben, később akár veled is így bánhat. Ha gyakran használja az anyjával kapcsolatban a „mindig” és „soha” szavakat, valami komolyabb probléma lapul a háttérben, amiről érdemes beszélnetek.

Hogyan kezelik a konfliktusokat?

Jó jel: ha kedvesen, de határozotten elmondja a véleményét, még akkor is, ha ideges.

Rossz jel: ha kiabál az édesanyjával, vagy egyáltalán nem veszi komolyan. Mindkét esetben előfordulhat, hogy nálad is beveti majd őket. Talán az előbbi helyzet veszélyesebb a kapcsolatotokra nézve.

Mi a lényeg?

A fent leírtaktól függetlenül persze eltérhet a kapcsolat. A család fontos szerepet játszhat egy kapcsolatban, de nem csak ez számít. Érdemes már az első randikon rákérdezned arra, mi a helyzet a szüleivel, vagy milyen volt a gyerekkora - ezekből néhány infót kiszűrhetsz.

Ameddig pedig tisztelettel bánik veled és nem díszeleg egy hatalmas „Szeretlek, Anyu” tetkó a mellkasán, nincs mitől félned.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!