Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 tulajdonság - ilyen az álombarátnő a pasik szerint

Europress
6 tulajdonság - ilyen az álombarátnő a pasik szerint
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Gondolkodtál már azon, vajon milyen tulajdonságok tesznek szinte tökéletessé egy barátnőt a férfiak szerint? Megmutatjuk, milyen az álombarátnő a pasik szemével.

1. Függelten

Senki nem azért kezdeményez egy kapcsolatot, hogy gyerekcsősz legyen. Ha kemény napod volt, kisírhatod a férfi vállán a fájdalmad, de ne támaszkodj a segítségére túlzottan. Ha nem tudsz nélküle létezni, könnyen rátelepedhetsz, ami egyenes út a szakítás felé. Legyenek külön programjaitok - így a barátnőid sem fognak rád haragudni amiatt, hogy elhanyagolod őket.

2. Intelligens

Lehet, hogy ideig-óráig működik egy olyan kapcsolat, ami csak az érzékiségen, szexen alapul, de ha nincs közös témátok és nem tudtok egymással beszélgetni, sajnos nem lesz hosszú életű a dolog. Természetesen nem kell, hogy 5 doktori címmel rendelkezz, csak legyél nyitott a az újdonságokra, figyeld a világ történéseit, legyél naprakész és egy-egy kijelentéssel okozz meglepetést a pasinak. Imádni fogja!

3. Érzéki

A szexben fontos, hogy nagyjából hasonlítsanak az igényeitek. Ha a pasid például odáig van a kötözős szexért, te viszont inkább lightosabb együttlétekre vágysz, az elég nagy probléma. Ebben az esetben muszáj, hogy egyezzen az ízlésetek, ha sokáig együtt szeretnétek maradni.

Olvasd el ezt is!

4. Hagyja, hogy a férfi férfi legyen

A tökéletes barátnő hagyja, hogy a pasija elmenjen a haverjaival és azt reggelizzen, amit akar és nem oktatja ki folyamatosan. Ugyanez egyébként fordítva is igaz, ha már itt tartunk: neked is olyan férfi kell, aki mellett maximálisan nőnek érezheted magad.

5. Jól kijön a családdal és barátokkal

Az álomcsaj veszi a fáradtságot, hogy megismerje a pasija szeretteit is. Plusz pont, ha jól kijön velük és akár közös programokat is lehet velük együtt szervezni.

6. Arra ösztönzi a férfit, hogy jobb ember legyen

A kapcsolatok egyik legfontosabb része, hogy előrébb vigyétek egymást az életben, ne pedig lehúzzátok a másikat. Ehhez nem feltétlenül kell tettekre gondolni, elég, ha támogatod a párod a nehéz időkben, vagy ha új célokat tűz ki maga elé.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!