Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 házassági tanács, aminek sokszor inkább a reciproka igaz

Europress
4 házassági tanács, aminek sokszor inkább a reciproka igaz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor tippeket kérsz a környezeted tagjaitól ahhoz, hogy jobban menjen a párkapcsolatod, esetleg megoldj valamilyen problémát, mindenki ad legalább egy „ezténylegígyvanhiggynekem” tippet, de vajon tényleg hinned kell neki?

Eláruljuk, melyek azok a szabályok, amelyeknek sokszor inkább az ellentéte igaz:

 • Ne aludjatok külön szobában
  Igen, az a normális, ha egy pár szeret együtt aludni, de ha mondjuk egyszerűen képtelen vagy pihenni mostanság, mert a pasid hihetetlenül hangosan horkol, vagy bármi, akkor már az egészségedet kockáztatod az alváshiánnyal. Ha előtte elegendőt időt szántok arra, hogy összebújjatok a kanapén, akkor néha beleférnek a külön éjszakázós időszakok.

 • Mindig mindent meg kell beszélni
  Ez általánosságban így is van. De érezted már azt, hogy valamiről annyit beszéltetek, hogy az vezetett a veszekedéshez? Amikor túlbeszéltétek a dolgot? Igenis vannak olyan helyzetek, amikor jobb csendben maradni, és egyedül gondolkodni ahelyett, hogy közösen beszéljétek meg. Aztán tiszta fejjel jöhet a beszélgetés is.
 • Ne feküdjetek le haraggal aludni
  Dehogynem: igenis vannak helyzetek, amikor csak arra van szükség, hogy mindketten lenyugodjatok, aludjatok egyet, mert másnap biztosan más színben (tisztábban) látjátok az adott helyzetet vagy problémát.

 • Ne veszekedjetek, gyerekek!
  Attól még, hogy sokat veszekedtek, nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak. Sokszor ez kell ahhoz, hogy felébredjetek és rádöbbenjetek arra, mi a valódi probléma, mit kell megváltoztatni. A konfliktus-kerülés nem vezet jóra, egyszer úgyis robban a bomba!
Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!