Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 helyzet, amikor párterápiára lehet szükséged

Europress
5 helyzet, amikor párterápiára lehet szükséged
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elsőre biztos ijesztőnek tűnik a gondolat, hogy szakemberhez fordulj, ráadásul sokan a megoldhatatlannak tűnő, szakításhoz közeli állapotra asszociálnak a szó hallatán.

Pedig szakértők szerint a kapcsolat bármelyik fázisában hasznos lehet, hiszen segít jobbá tenni azt. Megmutatjuk, milyen helyzetben segíthet.

Hűtlenség esetén

A terapeuta segíthet abban, hogy higgadtan beszéljétek meg a helyzetet és mivel mindkettőtöknek lesz mit tanulni belőle, érdemes a helyzetet más perspektívából vizsgálni.

Ha rossz a szex

Sok pár nem mer nyíltan beszélni a szexről, pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy jól működjön. A terapeuta olyan házi feladatokat adhat, amikkel újra fellobban köztetek a láng.

Olvasd el ezt is!

Más a hátteretek

Ebből elég sok vita alakulhat ki, a szakértő viszont segíthet abban, hogy párként működjetek együtt és megfelelően kezeljetek minden családdal kapcsolatos helyzetet.

Fontos mérföldkőhöz értetek

Az összeköltözés, vagy esküvő hatalmas lépés, a terápia viszont segíthet a nehézségek leküzdésében. Megelőzheted vele azt, hogy az apró kellemetlenségek később hatalmas vitává alakuljanak.

Ha a pénzügyekkel vannak gondok

Ilyenkor is érdemes egy higgadt moderátor segítségét kérni, hogy minél kisebb vitával megoldjátok a problémát. Mivel mindenki máshogy viszonyul az anyagi értékekhez, muszáj kompromisszumot kötni.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!