Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mit jelentenek az esküvőről szóló álmaid?

Europress
Mit jelentenek az esküvőről szóló álmaid?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár ébren is gyakran álmodozunk a nagy napról, előfordul, hogy alvás közben is az esküvő jár a fejünkben. Kiderítettük, melyik álom mit jelent.

Ha csak úgy általánosságban jelenik meg a fejedben az álomkép egy esküvőről - akár a tiédről, akár máséról -, azt jelenti, hogy az elköteleződésen sokat töröd a fejed, ám ez nem feltétlenül párkapcsolati jellegű, akár egy új munka, vagy nagyobb kiadás is állhat a háttérben. Ha előbbi igaz rád, a tudatalattid próbál jelezni, hogy megtaláltad az igazit, vagy, hogy hamarosan pozitív dolog történik majd veled.

A házasság jelenthet egy új kezdetet is az életedben: például költözést, új kapcsolatot, új munkát, vagy bámilyen hasonló változást.

Persze az is előfordulhat, hogy álmodban egyáltalán nem úgy zajlanak az események, ahogy eltervezted - ezek gyakran akkor fordulnak elő, ha hamarosan tényleg bekötik a fejed és általában a jövőtől való félelmet szimbolizálják.

Tehát, attól még, hogy álmodban hófehér ruhában sétálsz a templomban a tökéletes férfi oldalán, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg erre vágysz, bár semmi rosszat nem jelent, ha esküvőről álmodsz.

Hiszel benne, hogy az álmaink üzennek nekünk?
Persze, hiszen az álom a tudatalattink nyelve.
Némelyik talán bír jelentéssel, de néha olyan hülyeségeket álmodok, hogy azoknak tuti nincs értelme.
Nem, ez mind csak fantázia.
Megosztom az eredményt

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!