Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mit tegyél, ha megbántad a szakítást?

Europress
Mit tegyél, ha megbántad a szakítást?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A mondás nagyon is igaz, miszerint, akkor jössz rá, hogy mid van, amikor elveszíted! De mitévő legyél, ha úgy érzed, rossz döntés volt a szakítás?
Olvasd el ezt is!

Akármennyire is rossz volt a kapcsolat, lesz utána olyan időszak, amikor egy részed vissza akarja kapni az exedet. Magányosnak érzed magad, és úgy érzed, soha nem találsz mást, aztán pedig jön a „minden kapcsolatban vannak gondok, senki sem tökéletes” szakasz. Ha azt érzed, hogy hiba volt szakítani, először azt gondold végig, hogy mi miatt érzed így:

Valóban az exed hiányzik, és valóban szereted még, vagy csak magányos vagy, és félsz, hogy sosem leszel már szerelmes?

Hogy az a bajod, hogy nincs kivel esküvőre menni, esténként a kanapén filmet nézni, vagy tényleg ő hiányzik? Az hiányzik, hogy legyen valakid, vagy ő maga?

Ha 1-2 hónap után is ugyanolyan erős benned az érzés, hogy tényleg őt szereted, és vele kellene lenni, akkor keresd fel, találkozzatok, és mondd el neki, amit érzel. Hogy szerinted mit kellene változtatni ahhoz, hogy ezúttal működjön, mi az, amire rádöbbentett a szakítás, amit már tisztán látsz. Ha nem szeretné folytatni, és továbbra sem tudod feldolgozni a dolgot, keress fel egy szakembert, aki segít, hogy túltedd magad rajta. És ne feledd, csak akkor jöhet jobb, ha lezárod a múltat!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!