Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 jel, hogy a pasid havernője átlépte a határt

Europress
4 jel, hogy a pasid havernője átlépte a határt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban nem szabad gondot okoznia az ellenkező nemű barátoknak és haveroknak. De mi van akkor ha rossz megérzéseid vannak a fiúd havernőjével kapcsolatban? Ezek a jelek azt mutatják, hogy túl közel állnak egymáshoz.
 • Jobban bízik benne a pasid, mint benned
  Ha mondjuk valami fontosabb esemény történik vele, először vele osztja meg, és a munkahelyi problémákat is először vele vitatja meg. Talán nem érzi azt, hogy meghallgatod, vagy eléggé figyelsz rá, de az is lehet, de az biztos, hogy túlontúl szoros közöttük a kötődés.

 • Titkolóznak
  A pasid nem árul el arról mindent, hogy mikor találkoznak, és mit csinálnak együtt. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy titkolnivalója van!
Olvasd el ezt is!
 • Folyton a csajhoz hasonlít téged
  „Bezzeg Linda szívesen néz akciófilmeket!” - ha ilyenek vág a fejedhez, akkor az elég beszédes, hiszen elvileg téged szeret, és nem azt a lányt!

 • Mindig az ő oldalára állapota
  Amikor kijelented, hogy nem tetszik valami a csaj viselkedésével kapcsolatban, a fiúd azonnal próbálja megvédeni, és úgy állítja be a dolgokat, hogy veled van a baj. Itt valószínűleg több lehet barátságnál... Sajnáljuk!
Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!