Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ez az az időpont, amikor a párkapcsolatokban kihűl a szenvedély

Europress
Ez az az időpont, amikor a párkapcsolatokban kihűl a szenvedély
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kutatók nemrég rájöttek arra, mikor jön el egy párkapcsolatban az, hogy már kevésbé vonzódtok egymáshoz a pasiddal, és kissé alábbhagy a tűz lobogása.
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Mennyi szex a normális?

Nemrég tették közzé azt a tanulmányt, amelyből kiderült, hogy 12 hónap után múlik el a lángoló szenvedély, és ez elég rosszul hangzik, ugye? A felmérésben 3000 ember vett részt, 25 és 40 év közöttiek, volt közöttük olyan, aki csak pár hónapja él kapcsolatban, de olyan is aki 24 éve házas.

De ne aggódj, nem kell azonnal halálra rémülni az adat láttán! Attól még, hogy egy év után kevesebb a szex, nem jelenti azt, hogy kevésbé kielégítő, sőt! Sok esetben még jobb is, ahogy összecsiszolódnak a párok. Természetesen párfüggő is, illetve a kapcsolat átalakulása pozitívan is hathat a viszonyra. Ha szeretnéd, hogy folyamatosan maxon pörögjetek az ágyban, neked is oda kell tenned magad, megfelelő trükkökkel egy életen át lepedőakrobaták lehettek a pasiddal!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!