Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mennyi szex a normális?

Europress
Mennyi szex a normális?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A kapcsolat elején még naponta többször is, ma meg már csak egyszer-kétszer egy héten szexelsz a pasiddal, és el vagy keseredve, hogy ez a kapcsolat vége? Most eláruljuk, mit mond a tudomány: milyen gyakran kellene szexelni egy boldog kapcsolatban?

Korábban érkezett egy olyan tanulmány, ami szerint a legboldogabb párok hetente egyszer szeretkeznek, erről korábban írtunk mi is:

Olvasd el ezt is!
  • Ebben azt is megjegyezték, hogy akik ritkábban szeretkeznek, azok kevésbé boldogok, az viszont nem teszi kiegyensúlyozottabbá a párkapcsolatot, ha többször esnek egymásnak.

Bár a számok nem hazudnak, párkapcsolati szakértők szerint nem szabad erre alapozni a szerelmi életedet. Mert minden pár más és más, más az életvitel, a szabadidő és a többi… Ráadásul attól függetlenül, hogy az emberek többségénél egy bizonyos szám a „normális”, lehet, hogy te és a pasid éppen kivételek vagytok. Sokan attól válnak frusztrálttá, hogy máshoz hasonlítgatják magukat, és nem a saját dolgukkal törődnek. Nálad is változó, hogy éppen milyen passzban vagy, mennyire kívánod a szexet, szóval bizonyos időszakokban is változó. Azt fontos tudnod, hogy a szex elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő intimitás legyen közötted és a párod között, és ha hosszú ideig nem történik meg, akkor természetesen az a kapcsolatra is kihatással lesz. Erről beszélni kell, foglalkozni kell a témával. Hogy a kapcsolatban kinek milyenek az elképzelései a szexuális életet illetően, és a jelenlegi mennyiben tér el ettől. Mit lehetne tenni, hogy olyan legyen, amilyenre vágytok?

Olvasd el ezt is!

Szexuálpszichológusok azt javasolják, hogy hetente háromszor 10-15 percet érdemes arra szánni, hogy egymást puszilgassuk, simogassuk, és nem szabad arra gondolni, hogy ennek szex lesz-e a vége, vagy nem (bár, akik komolyan veszik a feladatot, azok általában egymásnak is esnek.) Ettől közelebb érzitek majd egymáshoz magatokat, fokozódik az intimitás.

Bár a szexualitásban fontos a spontaneitás, a mai feszített mindennapokban sokkal célravezetőbb, ha előre beütemeztek pár alkalmat a pasiddal, és így nem nem felejtődik el. Talán úgy hangzik, mint a 40 éves házasoknál, akik szombat reggelente piacozás előtt csinálják, még mindig jobb, ha egyáltalán nem csinálnátok! Egy szó mint száz, a legátfogóbb kutatás valóban azt mutatja, hogy manapság a heti egy alkalom a legideálisabb, nem kell rosszul érezned magad akkor, ha nálatok nem ez a helyzet. Addig, ameddig nagyjából egyforma szexuális étvággyal rendelkeztek, és meg van a kellő intimitás, a számokkal ne tördőj!

Most tényleg lebuktak: Párizsban romantikázott a hollywoodi sztárpár - talán végre elismerik, hogy együtt vannak?

Még mindig nem nyilatkozott szerelméről a két világsztár, pedig már 4 éve tart a dolog...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!