Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, amit a pasi elkezd csinálni, mielőtt szakítana veled

Europress
5 dolog, amit a pasi elkezd csinálni, mielőtt szakítana veled
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Légy résen, ha a fiúd ezeket kezdi el tenni, akkor valószínűleg már őrlődik, és be akarja fejezni a kapcsolatot.
  • Már nem téged hív fel, ha valami fontos történik vele. Mondjuk akkor értesülsz arról, hogy előléptették, amikor hallod, hogy a telefonban meséli valakinek. Sajnos, nem te vagy az első, aki eszébe jut.

  • Idegesíti, bármit is csinálsz. Hangosan eszel, túl gyorsan/lassan mész, semmi sem jó neki, mindenért beszól. Ha korábban nem volt ilyen durcás, akkor valószínűleg már ott tart a dolog, hogy nem szeret, és irritálja a jelenléted.
Olvasd el ezt is!
  • Látszik rajta, hogy nem boldog. Sosem nevet, nem viccelődik, folyton negatív és lehangolt. Egyszerűen nem érzi magát jól veled, csak nem tudja, hogyan kellene ezt közölnie veled. Biztosan már azon rágódik, hogy mikor és miként tegye meg.

  • Nincs kedve szexelni. Sosem kezdeményez, és akkor sem veszi a lapot, ha te akarod megtenni az első lépést. Folyton lepattint, és ennek nincs különösebb oka.

  • Azt mondja, ne hagysz neki elegendő teret, és jó lenne néha egy kis egyedüllét. Akkor érzi magát a legjobban, ha külön vagytok, és már sosem rohan haza hozzád, mint régebben.
Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!