Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ha rászoksz erre, nő az esélyed a válásra

Europress
Ha rászoksz erre, nő az esélyed a válásra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A házasélet nem könnyű, ez tény. Viszont vannak dolgok, amiket ki lehet kerülni, hiszen rettentően rontanak a helyzeten...
Olvasd el ezt is!

Egy amerikai kutatás szerint van egy szokás, ami nagyban növelheti az esélyt a válásra. Ez pedig nem más, mint a pornónézés. Igen, jól olvasod. A tanulmányból ugyanis kiderült, hogy azok a házaspárok, akik felnőttfilmeket néztek, nagyobb eséllyel váltak el. A kutatók adatokat elemeztek és a résztvevőket kétévente meginterjúvolták arról, mikor néznek külön-külön pornót és milyen a kapcsolatuk.

A filmezés kétszeresére növelte az esélyt a válásra, viszont a nőknél sokkal nagyobb volt az arány - nekik háromszorosára emelkedett (6-ról 18%-ra). A szokás elhagyása viszont 6%-kal csökkentette a rizikót.

Kiderült, hogy az életkornak is fontos szerepe van, hiszen a fiatalabb pároknál gyakran okoz negatív következményeket a pornónézés, mint az idősebbeknél.

Azt mindenképp megjegyeznénk, hogy attól, hogy néha néztek ilyen filmeket, még nem lesz egyből elátkozott a kapcsolat és a férjed nem rohan a bíróságra, hogy elváljatok. Ugyanakkor mindenképp érdemes erről beszélnetek, hisz tudjátok: az őszinteség minden kapcsolat alapja.

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!