Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 kötelező feladat boldog kapcsolatra vágyó szerelmeseknek

Europress
5 kötelező feladat boldog kapcsolatra vágyó szerelmeseknek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szerelem és a harmónia vagy van, vagy nincs – nos, ez nem teljesen igaz. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban élj, pár dolgot be kell tartanod a pasiddal együtt. Mégpedig ezeket:
Olvasd el ezt is!
 • Mondd el mindig az igazat
  Nem arról van szó, hogy az életed minden egyes apró részletéről be kell számolnod, de sosem szabad elhallgatnod fontos dolgokat. A különböző párkapcsolatot érintő témákról (akár pénzügyek, akár szex), őszintén kell beszélni, a sunnyogásnak nincs helye egy felnőtt, komoly viszonyban.

 • Tölts időt vele
  A sűrű mindennapokban könnyen odajuttok, hogy semmi minőségi időt nem töltötök együtt! Ez pedig elhidegüléshez vezethet. Már az is jó, ha a kanapén ücsörögtök egy filmet nézve, de a lényeg, hogy semmi telefon vagy mail, semmi gyerekezés, ne legyen kifogás!
 • Tölts időt nélküle
  A sülve-főve párkapcsolat sem túlságosan egészséges, így fontos, hogy megőrizzétek saját magatokat, legyenek saját barátaitok és persze hobbijaitok. Néha kell egy kis különlét, hogy utána jobb legyen együtt!

 • Legyél kedves vele
  Kicsit bénán hangzik, de ha jobban belegondolsz nagyon is fontos. Mert a pasid épp az az ember, aki mellett el tudod magad engedni, és mondjuk úgy szólsz vagy viselkedsz, ahogy másokkal nem tennéd meg. Mindig figyelj arra, hogy vele legyél a legkedvesebb!

 • Mutasd ki a szereteted
  Nem arról van szó, hogy hajtogasd a „szeretlek”-et, hanem hogy amikor csak tudod, mutasd ki! Egy simogatás, amikor elhaladsz mellette, egy cuki üzenet napközben, és hasonlók. Légy kreatív!

A legjobb az lenne, ha ugyanezeket a pasid is megtenné érted!

Milyen gyakran mondod a párodnak, hogy szereted?
Naponta többször is
Egy nap egyszer biztosan emlékeztetem rá
Ritkán mondom neki, tettekkel bizonyítom
Megosztom az eredményt

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!