Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az orgazmusnak evolúciós okai vannak?

Europress
Az orgazmusnak evolúciós okai vannak?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Számtalan kutatás született már a női orgazmussal kapcsolatban, a legutóbbi arra kereste a választ, hogy mi a valódi funkciója az élvezeten kívül.
Olvasd el ezt is!

Az, hogy a férfi orgazmusnak mi az oka, teljesen egyértelmű, de mi a helyzet a nőkkel? A kutatók több emlőst is megvizsgáltak, és arra jutottak, hogy többek között a nyulaknál és a macskáknál is olyan hormonális folyamatok mennek végbe a nőstényeknél a nagy Oh-nál, mint a nőknél. Tehát ebből arra következtettek, hogy korábban, az őseinknél hatással lehetett a megtermékenyülésre, de ez a funkciója mára teljesen kiveszett, csak a képesség maradt meg, és csupán az élvezetről szól. Arra is rájöttek, hogy az évezredek alatt a klitorisz helye is megváltozott, mert korábban a hüvelyben volt, így nagyobb esélye volt a csúcsra jutásnak is. Vajon egyszer teljesen kiveszik ez a képesség?

Olvasd el ezt is!

Hűha, gondoltad volna?

Olvasd el ezt is!
Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum - a ruháját érdemes megnézned!

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!