Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Baj, ha kiakadsz mások eljegyzése hallatán?

Europress
Baj, ha kiakadsz mások eljegyzése hallatán?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Este nyugodtan végigpörgeted a Facebook-faladat, és meglátod, egy ismerősödnek megkérték a kezét. Bármennyire is azt hiszed, hogy ez nem érdekel, teljesen padlóra küld a dolog. De miért?

Természetesen tényleg semmi közöd az ő kapcsolatukhoz, és semmivel sem lesz neked rosszabb vagy jobb az életed attól, mert ők összeházasodnak. Ennek ellenére semmi probléma nincs azzal, ha így reagáltál. Ha például pont várod, hogy téged megkérjenek, vagy esetleg épp szakítottál, érthető, hogy emlékeztet arra, hogy te is erre vágysz, de még nem kaptad meg. Szakértők szerint nem csak az eljegyzések, de a babák is ugyanerre emlékeztetnek, hiszen rádöbbentenek arra, hogy nem ott tartasz, ahol szeretnél, vagy nem abba az irányba tart az életed. Egyébként csak lappang benned a dolog, de ilyenkor ki is tör. A nők ráadásul mindenre érzékenyebben reagálnak, és ilyenkor nehezen tudják visszafogni magukat.

A következő lépésben elkezdik ostorozni magukat, hogy hogyan lehetnek olyan gonoszak, hogy nem örülnek más boldogságnak. Ilyenkor gondolj arra, hogy az ehhez hasonló érzésekkel egyrészt nem vagy egyedül, másrészt nem tudhatod, hogy az irigyelt pároknál mi zajlik valójában a mindennapokban. Senkinek sem tejfel fenékig az élete. A negatív érzések pedig abban segítenek, hogy rádöbbenj, ha változtatnod kell az életeden, vagy hogy ráébredj, mire vágysz pontosan.

Engedj nyugodtan teret az érzelmeidnek!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!