Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 szuperkönnyű lépés a boldogabb kapcsolatért

Europress
3 szuperkönnyű lépés a boldogabb kapcsolatért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szerelmes vagy? Szuper! De hiába érzed erősnek a kapcsolatot, idővel ellaposodhat. Megmutatjuk, ilyenkor mit kell tennetek!
Olvasd el ezt is!

Egy kis változatosság sosem árt, épp ezért érdemes kipróbálnod a következő tippeket:

Gondolkodj kicsiben
Találjatok ki közül rituálékat: kávézzatok reggel, vagy menjetek el sétálni együtt délután. Nem kell randiznotok, sőt, amint látod, elég apró változtatásokkal is javíthatsz a kapcsolatodon. Az is sokat segíthet, ha lefekvés előtt beszélgettek egy kicsit.

Tervezettek be egy szexestét
A szexnek spontánnak kellene lennie, ezért a következő tipp nem tűnik elsőre romantikusnak. Pedig a tartós kapcsolatban élők tudják, hogy milyen jó elmenni randizni, aztán egymásnak esni. Ráadásul ha tudod, mikor lesz a nagy este, készülhetsz is vacsorával, egy új fehérneművel, vagy amivel csak szeretnél.

Ne akadj ki
Ha vitára kerül a sor, ne az ideg beszéljen belőled. Csak a tényszerű dolgokról essen szó, ne szidd a párod és ne személyeskedj. Később sokkal nehezebb lesz kiengesztelni, ha megsértetted.

Ha ezeket megfogadod, meg fogsz lepődni, mennyivel jobb lesz a kapcsolatod! ;)

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!