Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Minden, amit titokban tudni akartál a Kámaszútráról

Europress
Minden, amit titokban tudni akartál a Kámaszútráról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A híres könyvről már biztos halottál, de vannak dolgok, amiket eddig valószínűleg nem tudtál róla. Az ősi, indiai szexbibliában viszont a pózokon kívül más érdekességeket is találhatsz. Megmutatjuk, miket.

Nem csak a szexről szól
A tantráról is tanulhatsz belőle. A szent szexualitásnak (ez a tantra magyarra fordítva) két oldala van: a bal, amely az akrobatikus pózokat tartalmazza és a jobb, ami az energiáról, érzelmekről és a szex lelki oldaláról szólnak. Bár tényleg elég részletes a pózok leírása, az emocionális élményre is nagy hangsúlyt fektet a könyv.

Létezik szex mozgás nélkül
A könyvből az is kiderül, hogyan építhetsz lelki intimitást, aminek semmi köze az aktushoz. Például megpróbálhatsz egyszerre lélegezni a pároddal (akár egymás mellkasára is tehetitek a kezeiteket) és mozdulatlanul gyakorolhatjátok a hosszantartó szemkontaktust. Ezek a meditatív gyakorlatok kiélezik az érzékeidet, így jobban élvezed a szexet.

A könyv feminista
Fontos szerepet kap benne a női örömszerzés és például az is szerepel benne, hogy a férfiaknak a nőket kell előbb kielégíteni, ők csak akkor mehetnek el, miután a nő már eljutott az orgazmusig.

Megoldást jelenthet szorongásra
A tantra remek megoldás, ha aggódsz valami miatt az ágyban, hiszen segít abban, hogy minden téren közelebb kerülj a párodhoz. Ráadásul nagyon egymásra hangolódtok, így ennél jobb módszer nincs is arra, hogy jobban megismerjétek egymás legapróbb titkait is.

Nem csak a hétköznapi szexről szól
A mai világban nem mindig van időd a hosszú, szenvedélyes szexre. Ugyanakkor a különleges alkalmakra készülj egy kicsit a Kámaszútrából, hogy jobbá tedd a kapcsolatod és egy kis színt vigyél a szexbe.

Te kipróbálnád?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!