Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 típus: Így viselkednek az emberek szakítás után a Facebookon

Europress
5 típus: Így viselkednek az emberek szakítás után a Facebookon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Calvin Harris Taylor Swifttel való szakítása után nem hagyta szó nélkül az énekesnő új kapcsolatát, ráadásul agyba-főbe bulikat posztol. De ez csak egy típus azok közül, ahogyan a legtöbben viselkednek a Facebookon, miután kilépnek egy kapcsolatból!
Olvasd el ezt is!

A mániákus törlő

Az, aki mindenhonnan törli az ismerősei közül az exét, plusz minden olyan tartalmat eltávolít, amihez köze volt a pasinak. Annyira mérges az illetőre, hogy meg sem akarja látni sehol. Vagy éppen úgy gondolja, hogy könnyebben túlesik a dolgon, és ebben van is valami. Végülis, helyet kell csinálni az új életednek!

Az idéző

Az összetört szívűeknek rengeteg motiváló idézet áll rendelkezésükre a közösségi oldalakon. Marilyn Monroe és Rihanna is tudja a tutit, amiről éppen könnyen lehet azt hinni, hogy pont a te esetedre illik. Éppen ezért van az a típus, aki ilyenekkel posztolja rommá a site-okat, sőt néha-néha egy szomorú dal is becsúszik.

Az ál-boldog

Tudod, aki meg akarja mutatni az exének, hogy már teljesen túl van rajta, és természetesen fantasztikusan érzi magát a bőrében. Jó bulik, sok pia, állandó szelfik és a többi.

A nyomozó

Ha törlöd az exedet az ismerőseid közül, akkor hogyan deríted ki, hogy mit csinál mostanság? Na ugye! A nyomozónak viszont ez sem állhat az útjába: ő az, aki a volt pasija haverjai képeiből próbál ezt-azt megtudni, vagy a legjobb barátnője accountjával nézelődik állandó jelleggel.

A barátkozó

Azok a párok, akik nem haraggal váltak el, egyszerűen csak rájöttek, hogy sokkal inkább haverok, mint szerelmesek, a szakítás után is képesek jóban maradni. Sokan közülük nagyon próbálják bizonygatni, hogy milyen nagy barátok még most, közös szelfik, becsekkolások, így az ismerőseiket teljesen megzavarják, és elhitetik, hogy még együtt vannak.

Te melyik típussal találkoztál már?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!