Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 mód, ahogyan elindíthatsz egy beszélgetést a randioldalakon

Europress
3 mód, ahogyan elindíthatsz egy beszélgetést a randioldalakon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Több felmérés is bizonyította már, hogy érdemes nőként megtenni az első lépést a randioldalakon. Eddig oké. De vajon, mivel indítsd a beszélgetést?

1. Válassz ki egy apró részletet az egyik képén, például, hogy a Balaton melyik részén van, esetleg egy különleges sportot vagy ételt. Aztán pedig ezzel kapcsolatban írj rá a srácra: pl. „Hol lehet olyan guszta rament enni?” Vagy „Én is gyakran járok a Balcsihoz, Badacsony a kedvencem, te merre mész szívesen?” Ezzel pozitív és laza csajnak tűnsz majd, ráadásul azonnal elindul a beszélgetés egy témában.

2. Ha több olyan képe van, ami valamilyen módon kapcsolódik, pl. folyton bringával pózol, akkor erre is rámehetsz, és feltehetsz neki egy olyan kérdést, hogy „Helló, láttam, sokat biciklizel, és én is imádok. Te mióta nyomod?” A közös érdeklődési terület mindig jolly joker, és a későbbiekben is nagyon hasznos.

3. A zenei vonal is egy semleges téma, amivel jól el lehet kezdeni egy beszélgetést. Ha például megadta, hogy ki a kedvenc előadója, csak simán ráírhatsz, és elmondhatod, hogy mit szeretsz a legjobban az adott zenésztől. Ebből aztán előhozakodhatsz olyanokkal, hogy milyen koncerten voltál utoljára és hasonlók!

Te szoktál kezdeményezni, vagy ezt meghagyod inkább a férfiaknak?

Olvasd el ezt is!
Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!