Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 kérdés, amire tudnod kell a választ a pasidról, ha boldog kapcsolatra vágysz vele

7 kérdés, amire tudnod kell a választ a pasidról, ha boldog kapcsolatra vágysz vele
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindenkinek az a vágya, hogy boldog legyen, és a szerelme örökké tartson, az alábbi kérdések pedig közelebb vihetnek ehhez. Ezekre a kérdésekre tudnod kell a válaszokat a párodról:

1. Mi a véleménye a gyerekvállalásról?

Akar-e egyáltalán gyereket? Hiába nem jártok még ott, ez egy olyan kérdés, amit érdemes előre letisztázni, hogy később ne érjen meglepetés. És, nem csak azt jó megbeszélni, hogy szeretne-e, hanem azt is, ha van valami különleges dolog, amit fontosnak tart a neveltetésben: ilyen pl. a vallás.

2. Hogy történtek a korábbi szakításai?

Mármint a fontosabbak. Mert sokat elárul róla, hogy mi miatt értek véget a korábbi kapcsolatai. Talán megcsalta a párját, vagy épp fordítva? Hiszen, ha ilyesmiről van szó, azt jobb tudnod, és megbeszélni, mi miatt alakulhatott így.

3. Úgy képzeli-e el a tökéletes szombatot, mint te?

Banális dolognak tűnhet, de ha jobban belegondolsz, komoly jelentéstartalommal bír. Hiszen ez a hét legjobb napja! Vége a munkanapnak, de még nem kell azon stresszelni sem, hogy holnap újra visszaugrasz a mókuskerékbe. Ő otthon henyélne és filmezne, miközben te járnád a várost vagy sportolnál? És képesek vagytok kompromisszumra jutni?

Olvasd el ezt is!

4. Ha komoly lesz a dolog, közös kassza vagy külön pénzügyek?

Több kutatás is bizonyítja, hogy a pénz az egyik fő konfliktus forrás a párkapcsolatokban. Ennek elkerülése végett, már az elején ajánlott felvetni a témát, csak hogy tudd, mire számíts!

5. Mi idegesíti a legjobban benned?

Bár azt a legjobb gyakrabban elismételni, hogy mi mindent imádtok a másikban, legalább egy alkalmat szenteljetek a zavaró tulajdonságoknak is. Azért jó tudni, és ha olyan apróságról van szó, még változtatni is lehet rajta!

6. Ha most azonnal teleportálhatna valahova, és a pénz sem számítana, hova költözne?

Ebben a kérdésben nem csak az országot, várost beszéljétek át, hanem azt is, hogy milyen házban, milyen környezetben. Megmutatja, mennyire passzoltok egymás életébe, mi a fontos számotokra, miben tudtok esetleg hasonulni.

7. Milyen apróságok teszik boldoggá?

Ha lát egy cuki kiskutyát, téged nevetni, esetleg a kedvenc zenéje? Mi az, ami egy pillanat alatt mosolyt csal az arcára? Ugye, hogy mennyire fontos ez a kérdés?!

Olvasd el ezt is!

Mikor állsz neki a kérdéssornak?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!