Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Vajon működik a „tartsunk szünetet” módszer?

Europress
Vajon működik a „tartsunk szünetet” módszer?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor egy párkapcsolat a káosz közepén csücsül, felmerülhet a szünet ötlete. De vajon beválik?

Egy felmérés szerint azoknak a pároknak a többsége, akik szünetet tartanak, már nem jön össze, vagy csak rövid ideig működik a kapcsolatuk. Egész pontosan 10% éli túl a pause gombot, és nekik csak a 33%-uk marad együtt hosszú távon is. Az is egy érdekes kutatási eredmény, hogy minél képzettebb egy nő, annál kisebb eséllyel jön össze újra a pasijával a szünet után.

A sikertelenség oka, hogy sokan azért tartanak szünetet, mert nem merik kimondani, hogy a kapcsolatnak valójában már vége van. Másik ok pedig az szokott lenni, hogy van egy probléma, amit nem neveznek a nevén, és azt hiszik, hogyha szünetet tartanak, és nem beszélnek róla, akkor megoldódik majd magától. De, ahogy általában lenni szokott, ez nem így van!

Olvasd el ezt is!

Viszont van, amikor kifejezetten ajánlott szünetet tartani!

Ez pedig akkor van, ha az időzítéssel van gond. Hiszen nem csak az a nehéz, hogy megtaláld a lelki társad, hanem az is, hogy jókor. Például, ha akkor ismered meg a szerelmedet, amikor éppen kiutazol egy párhónapos külföldi melóra, és nem tudjátok megoldani a találkozókat, jobb nem a skype előtt görcsölni folyton, hanem akkor folytatni, ha egy időben egy helyen lesztek. Illetve, a másik eset, amikor a két fél nem képes dolgozni saját magán, és egy szünet alatt döbbennek rá, hogy annyira fontos nekik a másik, hogy képesek érte változni.

Bár kevés párkapcsolat folytatódik a szünet után,


amelyek igen, azok sokkal erősebbek lesznek!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!