Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Működőképes kapcsolat akkor is, ha szuperelfoglaltak vagytok

Működőképes kapcsolat akkor is, ha szuperelfoglaltak vagytok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár együtt élsz a pasiddal, alig látjátok egymást, annyi dolga és programja van mindkettőtöknek?

Most megtanítunk arra, hogyan csinálj helyet azoknak a dolgoknak az életedben, amik igazán fontosak:

1) Szortírozd ki a kapcsolataidat!

Írd össze azoknak az embereknek a nevét, akikkel időről-időre találkozgatsz (akkor is, ha csak háromhavonta), és csinálj belőle egy sokkal rövidebb listát. Gondold végig, hogy ki az az ember, akivel való találkozás után boldog vagy és feltöltődsz, és ki az, aki csak leszívja az energiádat. Akármennyire is kellemetlen vagy nehéz, építsd le azokat az embereket, akikkel nem érzed jól magad, mert fölösleges fecsérelni a drága idődet rájuk. Így pedig több marad a szerelmedre…

2) Gyomláld ki a programokat!

Nem kell igent mondanod minden egyes meghívásra. Természetesen vannak olyan találkozók, bulik, vagy rendezvények, ahova muszáj elmenned, de nagyrészt azok alapján válogass, hogy melyik az, ami számodra hasznos, fontos, és valóban te szeretnél elmenni. Ha te inkább otthon összebújnál a pasiddal a kanapén, akkor tedd azt!

3) Becsüld meg azt, ami boldoggá tesz!

Amikor párként szerveztek valami programot, ismerd fel, hogy az valóban boldoggá tesz-e téged és a pasidat is külön-külön! Hiszen mindkettőtöket más-más dolgok töltenek és vidítanak fel. Írjátok le azokat, amiket szerettek csinálni, külön témakörökre bontva: család, barátok, otthon, munka...stb. Aztán mindegyik tevékenységet nézzetek át közösen, és az maradjon a pakliban, ami mindkettőtök számára jó. Természetesen fontos, hogy tágítsátok a látókörötöket, de csak így használhatjátok ki maximálisan az együtt töltött időt!

Sok boldogságot,


és tartalmas kapcsolatot, Joy-lány!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!