Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 kérdés, amit tegyél fel a pasidnak, ha igazán szereted őt!

7 kérdés, amit tegyél fel a pasidnak, ha igazán szereted őt!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Egy párkapcsolatban a legfontosabb a megfelelő kommunikáció!” - hányszor hallottad már ezt a mondatot? Nos, bár elcsépelt, nagyon is igaz, viszont sokan nem tudják, hogy pontosan mit jelent.

Egyrészt fontos, hogy megbeszéljétek a mindennapos apróságokat, és tisztában legyetek azzal, ami a másikkal történik. Másrészt sosem szabad magadban tartanod, ha valami bánt, mert különben csak a szőnyeg alá söpörnéd a gondokat. De van egy harmadik dolog, amikor elsőre talán furcsán hangzó, de igenis nagy jelentőséggel bíró témákat vesztek át. Ez erősebbé, szorosabbá, boldogabbá teszi majd a párkapcsolatotokat. Hogy segítsünk ebben, íme az az 7 kérdés, amit mindenképpen tegyél fel a szerelmednek:

1) "Hogy vagy ma?"

De ne úgy, hogy nem is érdekel a válasz! Miközben elmondja, hogy mizu, figyeld a párod szemét, és ha azt érzed, hogy valamit nem akar elmondani, kezdj bele komolyan a beszélgetésbe, és legyél figyelmes.

2) "Mit szeretnél csinálni?"

Most nem arra gondolunk, hogy hova akar menni szombat este, hanem hogy az életben mit szeretne csinálni. Merre akar tartani? Ha bármit választhatna, mit csinálna legszívesebben? És esetleg hogyan juthatna el oda?


3) "Hogyan tudnálak ösztönözni?"

Ez egy olyan időszakban kifejezetten hasznos, amikor valami fontos döntés előtt áll, vagy éppen elhagyta minden motivációja, és nem érdekli semmi. Fontos, hogy folyamatosan előrelendítsétek egymás életét!

4) "Szerinted mi számunkra a legfontosabb közös cél?"

Ez a téma több témát is érinthet, karriert, családot, barátokat, pénzügyeket. Jó, ha kiderül, ha esetleg valamiről máshogy gondolkodtok.

5) "Maximálisan boldog vagy a kapcsolatunkban?"

Legalább egyszer érdemes átbeszélni, hogy mi az, ami elégedettséggel tölt el titeket a kapcsolatotokat illetően, és mi az, amin lehetne javítani. Így lehet csak fejlődni!


Olvasd el ezt is!

6) "Mi a legnagyobb félelmed?"

Jó, ha tudod, mi aggasztja a legjobban a párodat, mitől tart leginkább a munkában és a magánéletben is egyaránt. Lehet, hogy ezek közül néhány problémát így együtt könnyebben meg is tudtok oldani!

7) "Mitől érzed magad a legboldogabbnak?"

Bár vannak nehézségek az életben, azokra a dolgokra kell koncentrálni, amik igazán boldoggá tesznek. És, talán nem is gondolnál olyan apróságokra, amik a pasidat felvidítják és örömtelibbé teszik!

Te mikor állsz neki a kérdéssornak?


Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!