Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 ok, amiért a pasid szünetet akar tartani

3 ok, amiért a pasid szünetet akar tartani
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Tartsunk szünetet!” - elég furcsa mondat, hiszen ha igazán szeretünk valakit, nem akarunk elszakadni tőle, ha meg már nem működik a kapcsolat, mondjuk ki hogy vége. Mindegy, mi nem ítélkezünk, szóval, ha a pasi mégis ezt kéri, és nem indokolja meg normálisan, valószínűleg ezek az okok állhatnak a háttérben:

1. Valami nem működik jól, és szeretne egy kis távolságot tartani, hogy átgondolhassa, hogyan tovább. Ha igazán szereted, és folytatni akarod, meg kell adnod neki, és talán te is hasznosnak ítéled majd meg a dolgot!

2. Nem mer szakítani veled, és inkább ezzel jön elő. Nem arról van szó, hogy meg akarna bántani, de egyszerűen egy gyáva nyúl. Mert szeretett, jól érezte magát, csak éppen ez az érzés elmúlt, és nem képes kezelni, így kibújik a felelősség alól.

Olvasd el ezt is!

3. Szeret a maga módján, de esze ágában sincs lehorgonyozni egy nő mellett. Ilyenkor az van, hogy szerinte az nem számít megcsalásnak, ami a szünet alatt történik. Tudod, szépen hetyeg ezzel-azzal, aztán ha megunja, visszatérne hozzád. Na még azt kéne!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!