A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

Mióta házas vagyok (még) kevesebbet posztolok Facebookon

Europress
Mióta házas vagyok (még) kevesebbet posztolok Facebookon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Előtte sem voltam egy posztolóbajnok, de mióta férjhez mentem, a megosztott képeim száma még jobban megcsappant...

Persze személyiség kérdése is, hogy ki milyen gyakran és milyen jellegű tartalmakat oszt meg magáról az interneten.És azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbben inkább pont ebben az időszakban válnak még aktívabbá a közösségi oldalakon, és posztolnak percenként egy-egy újabb „boldog házas” fotót. Hiszen meg szeretnék mutatni a többi nőnek: ők révbe értek, nekik sikerült, a házasélet pedig csupa móka és kacagás! Én meg valahogy úgy vagyok ezzel a kérdéssel, mint ahogy Carrie Bradshaw fogalmazta meg, abban a Szex és New York epizódban, amikor Párizsba költözött: „Én végre élni szeretném az életemet és nem pedig írni róla!” Vagy jelen esetben: „Élni szeretném az életemet és nem pedig posztolni róla!”

Kép

Mert tényleg ez a magyarázat. Én egyszerűen csak jól érzem magam a férjemmel az utazásainkon, a hétvégéinken, a családjainkkal. Szép helyeken járunk, jókat eszünk, izgalmas programjaink vannak a barátainkkal, szóval nagyon boldog időszak ez a mostani, épp ezért egy-egy ilyen szituációban valahogy nem az jut eszembe, hogy „na, akkor ezt most kiteszem Instára!” Hanem inkább elmerülök benne, élvezem. Persze ez nem jelenti azt, hogy soha, semmiről nem osztok meg fotót, de feltűnően kevesebb kép és bejegyzés született tőlem az utóbbi 3-4 évben. Nem leszek álszent: ennek részben az is a magyarázata, hogy amíg szingli voltam, addig az is nagyon fontos volt, hogy igenis lássa mindenki, hogy a barátnőimmel melyik menő helyre csekkoltunk be, vagy a volt pasik/ éppen kiszemelt pasik szintén tudjanak arról, hogy milyen mozgalmas az életem.De ezen szerintem mindenki "átesik". Visszanézve a régi posztokat, el is csodálkoztam: volt, hogy teljesen lényegtelen, jelentéktelen infókról adtam hírt magammal kapcsolatban - de akkor ez valahogy teljesen normálisnak, természetesnek tűnt… Lényeg a lényeg, hogy én mindenkit arra buzdítanék, hogy tényleg inkább „élje az életét” és ne az interneten! Mert az biztos, hogy egy pasi, családtag, vagy barátnő sem díjazza egy idő után, ha értékes percek, órák mennek el a közös időből azzal, hogy kiválassszuk a legelőnyösebb Insta-filtert a fotóinkhoz. A legjobb, ha egy egészséges egyensúlyra törekszünk, hiszen azzal sincs semmi baj, ha néha szeretnénk megosztani a többiekkel egy-egy boldog pillanatot.

Ti többet vagy kevesebbet posztoltok amikorépp nem vagytok szinglik?

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!