Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Azok a legboldogabb párok, akik sokat vártak a szexszel?

Azok a legboldogabb párok, akik sokat vártak a szexszel?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nehéz meghatározni, hogy mi teszi igazán boldoggá az embereket és a párokat, ezért az egyik társkereső oldal megpróbálta kideríteni!

Többek között rájöttek arra, hogy a kiegyensúlyozott párok gyakran járnak el, és nem igazán nézegetik egymás Facebookját. Viszont, ami még meglepőbb, hogy az eredmény szerint azok elégedettek leginkább a a párkapcsolatukkal, akik a legtovább húzták a szeretkezést! Azok, akik az ötödik randiig vártak, 35%-kal boldogabbnak vallották magukat, mint azok, akik már első este egymásnak estek. De, ami a legmeglepőbb, hogy azok vitték a prímet, akik egészen az eljegyzésig vártak!

Olvasd el ezt is!

Az biztos, hogy azok, akik az eljegyzésig vagy az esküvőig várnak erős morális vagy vallási okokból teszik ezt, amiben általában mindketten megegyeznek, de természetesen nem vagyunk egyformák.

Viszont megvan az előnye annak, ha vártok pár hetet az első szeretkezéssel, hiszen kialakul egy olyan kötődés, ami nem csak a szexualitásból fakad, így a későbbiekben is nem csak ezen alapul majd a kapcsolat.

Az is kiderült, hogy attól még, hogy sokáig vártak, később akár naponta is egymásnak este ezek a szerelmes párok!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!