Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 jel, hogy tutira összeillesz a pasiddal

6 jel, hogy tutira összeillesz a pasiddal
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Akármennyire is szerelmes vagy a fiúdba, simán felmerülhet benned a kérdés olykor, hogy valóban összeilletek-e annyira, hogy az egész életeket együtt éljétek le. Hál' istennek a tudomány segít biztosra menni: ha az alábbi jelek igazak rátok, biztosan tökéletes párost alkottok!

1. Mindketten pozitívak vagytok

Bár semmi meglepő nincs benne, ha mindketten pozitív életszemlélettel rendelkeztek, az nagyon jót tesz a kapcsolatotoknak. Ez egy fantasztikus alap, amiről építkezve minden területen sikeresebb lehet a viszony. Minél pozitívabbak vagytok, annál kevesebb a konfliktus és több a bizalom!

2. Egyikőtök sem viszi túlzásba a közösségi site-ok használatát

Ma már tulajdonképpen kész tényként kezelendő, hogy minél jobb egy párkapcsolat, annál kevesebb nyoma van a Facebookon és az Instagramon. (Persze, nem arról van szó, hogyha mondjuk elutaztok valahová, ne posztolhatnátok közös képeket.) Egy felmérés viszont azt is kiderítette, hogy nem csak a share-rel van összefüggésben a kapcsolat sikere, hanem már csak szimplán a nézegetéssel is. Állítólag azok a párok a legboldogabbak, ahol mindkét fél a lehető legritkábban csekkolja az oldalakat!

3. Rendszeresen ölelkeztek

Banálisan hangzik? Pedig a rendszeres ölelkezés fokozza az intimitást, a kötődést, ezért kifejezetten előnyös hatással van a párkapcsolatra. Ha mindketten szerettek ölelkezni, csak így tovább!

4. Mertek vitatkozni

Mert tudjátok, hogy sokkal jobb, mintha elfojtanátok az érzelmeiteket! A problémák ugyanis azért vannak, hogy megoldjátok őket, és ez nem következhet be addig, amíg a szőnyeg alá söpritek azokat. Nyugodtan mondd ki, ha valami nem tetszik!

5. Rendszeresen szexeltek

Sajnos manapság nem ritka, hogy a fiatal párok is rendkívül ritkán szeretkeznek. Szóval fantasztikus összhangra vall, ha ti ennek ellenére is hetente többször hancúroztok. Ha viszont nem, próbáld meg visszahozni az intimitást a kapcsolatba, sőt érdemes róla beszélni is!

6. Hasonlóak vagytok

Persze az ellentétek vonzzák egymást, hiszen egy nagydumás csajszi mellett általában egy csendesebb férfi fér meg, és ez fordítva is igaz, de azért a hasonló hasonlót vonz el a fontosabb. Ha egyforma az értékrendetek, a humorotok, az ízlésetek, akkor valóban összeilletek!

Olvasd el ezt is!

Melyik elv igaz, ha párkapcsolatról van szó?

A JOY.hu olvasóinak szavazatai alapján:

80% A hasonló a hasonlót vonz elv

20% Az ellentétek vonzzák egymást

Szerinted melyik igaz, ha párkapcsolatokról van szó?
A hasonló hasonlót vonz elv
Az ellentétek vonzzák egymást
Megosztom az eredményt

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!