Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Exkluzív részletek Meredith Wild: Rád kattanva című könyvéből!

Felkészültél? Nagyon pikáns lesz...


Nedves hajába fúrtam a kezemet, óvatosan megragadva a fürtjeit. Még szorosabbra vontam a lábam a dereka körül, a csípőmmel apró, körkörös mozdulatokkal ösztökéltem, hogy folytassa. A legkisebb súrlódás is elég volt, hogy elélvezhessek. Máris besíkosodtam. Alig mozgott, amikor halk nyögés tört fel reszkető ajkam mögül. A bőrömön forróság kúszott fel, remegtem, a puncim vaskos hímtagján fodrozódott, a tekintetem egy pillanatra sem hagyta el az övét.

*

Megragadtam a pólóját, magamhoz rántottam, és erőszakkal megcsókoltam, beléfojtva a zsémbelődését. Keményen megmarkolta a fenekemet, és szorosan magához préselte a testemet, emlékeztetve az elmúlt éjszaka fáradhatatlan erőfeszítésére. A teste, a jelenléte szinte játszi könnyedséggel igázott le. Sürgető vágy bódította el az érzékeimet, egyszeriben semmi másra nem tudtam gondolni, csak rá, ahogy átkarol, a kezére, ahogy hozzám ér, a nyelvére, ahogy belém hatol. Még többet akartam. Mindig többet akartam.

*

Megnyaltam az ajkamat, a hasamnak feszülő kőkemény erekciójától teljesen bevadultam. Olyan veszettül vágytam rá, hogy azt hittem, menten beleőrülök. Képtelen voltam tovább várni. Térdre vetettem magam, a tenyerembe vettem vaskos hímtagját, és gyengéden kényeztetni kezdtem. Blake segítségével vagy nélküle, majd én kitalálom, hogy lehetek alávetett. A szám a makkra siklott, és bekaptam, majd körkörös nyelvmozdulatokkal ingereltem az érzékeny területet. Felnyögtem, imádtam az ízét, testének fenséges aromáját.

Blake felsóhajtott, mintha a kelleténél némileg tovább tartotta volna benn a levegőt. Én kitartóan nyaltam, szoptam, és a fogaimmal lágyan karistolva addig izgattam, míg alig észrevehetően remegni nem kezdett. Alárendelt vagy nem, ebben a pozícióban az én kezemben volt az adu ász. De talán ez mégsem olyan jó ötlet.

Lassítottam, és elernyesztettem a számat. Hátulról megragadtam Blake-et, és olyan mélyre nyomtam, míg a torkom végéig leért. A levegő fütyülve távozott a fogain keresztül. Óvatosan kicsúszott belőlem, a farka az ajkamon pihent. A fenekébe vájtam a körmömet, ő előrerándult, bele a számba. Magamba fogadtam, fel-le szopogatva a makkot.

*

– Azt akarom, hogy basszál szájba. A kezeddel irányíts. Mutasd meg, mire vágysz. – A szavak úgy törtek fel belőlem, akár egy utasítás, de nem bírtam megállni. Meg kellett értenie, hogy készen állok rá.

– Egyetlen átkozott szavamra sem figyeltél.

Elvigyorodtam, a nyelvem lustán siklott fel s alá, körbe és körbe a hosszú hímtagon. Lassú, kimért mozdulatokkal dolgoztam. Vártam rá, s közben újra és újra magamba toltam.

Mély hörgés szakadt fel belőle, a hajamba markolt, és enyhén belém nyomta magát. Teljesen magamba fogadtam, minden egyes óvatos lökéssel mohóbban zárulva rá. Aztán a lökések mélyültek, a torkom legvégét ostromolták, épp annyira, amennyivel még képes voltam megbirkózni.

– Annyira gyönyörű vagy, bébi… így térden állva. Mindezt értem. – Megsimogatta az arcomat, és egy kicsit visszahúzódott, hogy lélegzetet vehessek, mielőtt azt tenné, amire megkértem. A következő pillanatban durván a hajamba markolt, hogy szinte már fájt, majd belém manőverezte magát, és kimért lökésekkel mozogni kezdett bennem. Élesen beszívta a levegőt, egyre többet és többet adva magából.

Felnyögtem, szerettem az ízét, az érzést, ahogy selymes erekciója a nyelvemre siklott, miközben próbáltam az egészet bekebelezni. A hangokból ítélve biztos voltam benne, hogy mindjárt elszáll az agya. A bőrömet vékony izzadságréteg gyöngyözte, amint átadtam magam a pillanatnak. Meg akartam érinteni magam, érezni, milyen lucskossá tett, de nem mozdultam. A kezem továbbra is izmos combjára tapadt, mely kőkemény izomkötegekbe merevedett.

Képtelen voltam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy milyen érzés lenne a puncimban, ha ugyanilyen hévvel és szenvedéllyel döngölne. Ebben a pozitúrában egyértelműen érződött testének puszta, mindent elsöprő ereje. A szám nem tudta volna elviselni az ádáz lökéseket, amelyekkel általában szex közben részesített. Ebben a kényes testhelyzetben megzabolázta magát, de abszolúte ura maradt a helyzetnek. Annyira védtelen voltam, maximálisan az ő kényének-kedvének kiszolgáltatva. Megbízni benne, hagyni, hogy elvegye tőlem a gyönyört… majdhogynem észveszejtő volt!

A körmeimet a combjába vájtam, a vágyam robbanásig feszült.

*

Hagytam, hogy a kezem bebarangolja a testét, emlékezvén minden egyes porcikájára, a vaskos izomkötegre, amely a farmerjának a szegélye alá vezetetett. Mohón a szájához préseltem a számat, és teljesen beburkoltam a testemmel, minden lehetséges módon. Az intenzív sóvárgás, amit iránta éreztem, puskagolyóként lövellt a végtagjaimba, miközben keserves küzdelmet folytattam, hogy eltávolítsam a minket szétválasztó ruhadarabokat. Most már semmi sem számított. Ma muszáj volt szeretnem, ennyit meg kellett adnom magunknak.

Levetkőzött, és másodperceken belül rám ereszkedett, a saját melegével takarva be a testemet. Az érzés, ahogy a bőre az enyémhez ért, mindenen túltett. Soha nem akartam még jobban, soha nem szerettem még ennyire. A kezem a mellkasára siklott, aztán lejjebb a testén, mígnem elért az erekciójához, a selymes bőrfelülethez, amely szinte égette a tenyeremet. Egy percet sem várhattam tovább, hogy megkapjam. Magamba vezettem, és ő egyetlen lökéssel mélyen belém temetkezett.

Rekedt sikoly hagyta el az ajkam, a sürgető érzéssel, ahogy kitöltött. Még soha semmi sem tűnt ennyire rendjén valónak. Hosszú ideig maradtunk így, szorosan összekapaszkodva, mintha bármelyik pillanatban valamelyikünk eltűnhetne.

*

Blake folytatta a büntetést, végig ugyanarra a pontra lecsapva, míg a fejem kábán zsongott az adrenalintól és valamiféle megmagyarázhatatlan vágy szédítő keverékétől. Nem gyengéd és játékos ütések voltak. Kemények és hangosak, jókora visszhangot keltve a szobában, és minden egyes csapás égető fullánkként mart belém, amitől izgatottan feszültem meg, várva a következőre. Olyan erősen és áthatóan éreztem mindenütt a bőrömön, hogy meg mertem volna esküdni rá, tényleg büntetésben részesülök.


Még több könyvajánló az áprilisi JOY-ban!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves