A nap cikke

Ők az új álompár? Palvin Barbit a magyar sztársportolóval kapták lencsevégre!

Állítólag nagyon összemelegedett a két híresség.

Még több olvasnivaló

Képtelenség, de igaz: 3 gyerek után lett darázsdereka a modellnek! Akarod tudni, mit tett érte?

Gólyahír! Megszületett Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham első gyermeke: ezt a fotót látnod kell!

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

Kiderült: egy filléres, pofonegyszerű szépségtrükkre esküszik Katalin hercegné – ha ragyogó bőrre vágysz, csináld utána!

Igazi időutazás! Chad Michael Murray a Los Angeles-i tündérmesés jelmezében vitte bálba feleségét

Meglepő, de minden jó házasságban felbukkannak ezek a megoldhatatlan problémák

Tanulj egy profitól! 5 nyári divattipp Olivia Palermótól

5 ok, amiért nagyon is különlegesek az introvertált emberek

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Exkluzív részletek Meredith Wild: Rád kattanva című könyvéből!

Felkészültél? Nagyon pikáns lesz...


Nedves hajába fúrtam a kezemet, óvatosan megragadva a fürtjeit. Még szorosabbra vontam a lábam a dereka körül, a csípőmmel apró, körkörös mozdulatokkal ösztökéltem, hogy folytassa. A legkisebb súrlódás is elég volt, hogy elélvezhessek. Máris besíkosodtam. Alig mozgott, amikor halk nyögés tört fel reszkető ajkam mögül. A bőrömön forróság kúszott fel, remegtem, a puncim vaskos hímtagján fodrozódott, a tekintetem egy pillanatra sem hagyta el az övét.

*

Megragadtam a pólóját, magamhoz rántottam, és erőszakkal megcsókoltam, beléfojtva a zsémbelődését. Keményen megmarkolta a fenekemet, és szorosan magához préselte a testemet, emlékeztetve az elmúlt éjszaka fáradhatatlan erőfeszítésére. A teste, a jelenléte szinte játszi könnyedséggel igázott le. Sürgető vágy bódította el az érzékeimet, egyszeriben semmi másra nem tudtam gondolni, csak rá, ahogy átkarol, a kezére, ahogy hozzám ér, a nyelvére, ahogy belém hatol. Még többet akartam. Mindig többet akartam.

*

Megnyaltam az ajkamat, a hasamnak feszülő kőkemény erekciójától teljesen bevadultam. Olyan veszettül vágytam rá, hogy azt hittem, menten beleőrülök. Képtelen voltam tovább várni. Térdre vetettem magam, a tenyerembe vettem vaskos hímtagját, és gyengéden kényeztetni kezdtem. Blake segítségével vagy nélküle, majd én kitalálom, hogy lehetek alávetett. A szám a makkra siklott, és bekaptam, majd körkörös nyelvmozdulatokkal ingereltem az érzékeny területet. Felnyögtem, imádtam az ízét, testének fenséges aromáját.

Blake felsóhajtott, mintha a kelleténél némileg tovább tartotta volna benn a levegőt. Én kitartóan nyaltam, szoptam, és a fogaimmal lágyan karistolva addig izgattam, míg alig észrevehetően remegni nem kezdett. Alárendelt vagy nem, ebben a pozícióban az én kezemben volt az adu ász. De talán ez mégsem olyan jó ötlet.

Lassítottam, és elernyesztettem a számat. Hátulról megragadtam Blake-et, és olyan mélyre nyomtam, míg a torkom végéig leért. A levegő fütyülve távozott a fogain keresztül. Óvatosan kicsúszott belőlem, a farka az ajkamon pihent. A fenekébe vájtam a körmömet, ő előrerándult, bele a számba. Magamba fogadtam, fel-le szopogatva a makkot.

*

– Azt akarom, hogy basszál szájba. A kezeddel irányíts. Mutasd meg, mire vágysz. – A szavak úgy törtek fel belőlem, akár egy utasítás, de nem bírtam megállni. Meg kellett értenie, hogy készen állok rá.

– Egyetlen átkozott szavamra sem figyeltél.

Elvigyorodtam, a nyelvem lustán siklott fel s alá, körbe és körbe a hosszú hímtagon. Lassú, kimért mozdulatokkal dolgoztam. Vártam rá, s közben újra és újra magamba toltam.

Mély hörgés szakadt fel belőle, a hajamba markolt, és enyhén belém nyomta magát. Teljesen magamba fogadtam, minden egyes óvatos lökéssel mohóbban zárulva rá. Aztán a lökések mélyültek, a torkom legvégét ostromolták, épp annyira, amennyivel még képes voltam megbirkózni.

– Annyira gyönyörű vagy, bébi… így térden állva. Mindezt értem. – Megsimogatta az arcomat, és egy kicsit visszahúzódott, hogy lélegzetet vehessek, mielőtt azt tenné, amire megkértem. A következő pillanatban durván a hajamba markolt, hogy szinte már fájt, majd belém manőverezte magát, és kimért lökésekkel mozogni kezdett bennem. Élesen beszívta a levegőt, egyre többet és többet adva magából.

Felnyögtem, szerettem az ízét, az érzést, ahogy selymes erekciója a nyelvemre siklott, miközben próbáltam az egészet bekebelezni. A hangokból ítélve biztos voltam benne, hogy mindjárt elszáll az agya. A bőrömet vékony izzadságréteg gyöngyözte, amint átadtam magam a pillanatnak. Meg akartam érinteni magam, érezni, milyen lucskossá tett, de nem mozdultam. A kezem továbbra is izmos combjára tapadt, mely kőkemény izomkötegekbe merevedett.

Képtelen voltam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy milyen érzés lenne a puncimban, ha ugyanilyen hévvel és szenvedéllyel döngölne. Ebben a pozitúrában egyértelműen érződött testének puszta, mindent elsöprő ereje. A szám nem tudta volna elviselni az ádáz lökéseket, amelyekkel általában szex közben részesített. Ebben a kényes testhelyzetben megzabolázta magát, de abszolúte ura maradt a helyzetnek. Annyira védtelen voltam, maximálisan az ő kényének-kedvének kiszolgáltatva. Megbízni benne, hagyni, hogy elvegye tőlem a gyönyört… majdhogynem észveszejtő volt!

A körmeimet a combjába vájtam, a vágyam robbanásig feszült.

*

Hagytam, hogy a kezem bebarangolja a testét, emlékezvén minden egyes porcikájára, a vaskos izomkötegre, amely a farmerjának a szegélye alá vezetetett. Mohón a szájához préseltem a számat, és teljesen beburkoltam a testemmel, minden lehetséges módon. Az intenzív sóvárgás, amit iránta éreztem, puskagolyóként lövellt a végtagjaimba, miközben keserves küzdelmet folytattam, hogy eltávolítsam a minket szétválasztó ruhadarabokat. Most már semmi sem számított. Ma muszáj volt szeretnem, ennyit meg kellett adnom magunknak.

Levetkőzött, és másodperceken belül rám ereszkedett, a saját melegével takarva be a testemet. Az érzés, ahogy a bőre az enyémhez ért, mindenen túltett. Soha nem akartam még jobban, soha nem szerettem még ennyire. A kezem a mellkasára siklott, aztán lejjebb a testén, mígnem elért az erekciójához, a selymes bőrfelülethez, amely szinte égette a tenyeremet. Egy percet sem várhattam tovább, hogy megkapjam. Magamba vezettem, és ő egyetlen lökéssel mélyen belém temetkezett.

Rekedt sikoly hagyta el az ajkam, a sürgető érzéssel, ahogy kitöltött. Még soha semmi sem tűnt ennyire rendjén valónak. Hosszú ideig maradtunk így, szorosan összekapaszkodva, mintha bármelyik pillanatban valamelyikünk eltűnhetne.

*

Blake folytatta a büntetést, végig ugyanarra a pontra lecsapva, míg a fejem kábán zsongott az adrenalintól és valamiféle megmagyarázhatatlan vágy szédítő keverékétől. Nem gyengéd és játékos ütések voltak. Kemények és hangosak, jókora visszhangot keltve a szobában, és minden egyes csapás égető fullánkként mart belém, amitől izgatottan feszültem meg, várva a következőre. Olyan erősen és áthatóan éreztem mindenütt a bőrömön, hogy meg mertem volna esküdni rá, tényleg büntetésben részesülök.


Még több könyvajánló az áprilisi JOY-ban!

Joy
18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben nem jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!