A nap cikke

Victoria Beckham még a fotóján is sírt: változás jön a családja életébe

Az egykori énekesnő nem bírta visszatartani a könnyeit.

Még több olvasnivaló

Ezt görkoris Cindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

Egyperces párkapcsolati teszt: te és a pasid vajon átmentek rajta?

Nem térünk magunkhoz: már 20 éve összejöhetett volna Jennifer Aniston és Justin Theroux! Ezen bukott meg a dolog

Ez szuper! Ha minden igaz, Emma Stone és Andrew Garfiel ÚJRA EGYÜTT vannak!

A legmenőbb mix: ilyenek lennének a Disney-hercegnők a Star Wars karaktereiként

Azta! Megszületett a ruha, amiben téli hidegben is tökéletesen barnulhatsz!

Gizda srácok, kigyúrt pasik és az aputestűek: így változott az ideális férfitest az elmúlt 150 évben

Újabb divatot hoz vissza az ősz: Ismét itt a magas sarkú+zokni párosa!

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Exkluzív részletek Meredith Wild: Rád kattanva című könyvéből!

Felkészültél? Nagyon pikáns lesz...


Nedves hajába fúrtam a kezemet, óvatosan megragadva a fürtjeit. Még szorosabbra vontam a lábam a dereka körül, a csípőmmel apró, körkörös mozdulatokkal ösztökéltem, hogy folytassa. A legkisebb súrlódás is elég volt, hogy elélvezhessek. Máris besíkosodtam. Alig mozgott, amikor halk nyögés tört fel reszkető ajkam mögül. A bőrömön forróság kúszott fel, remegtem, a puncim vaskos hímtagján fodrozódott, a tekintetem egy pillanatra sem hagyta el az övét.

*

Megragadtam a pólóját, magamhoz rántottam, és erőszakkal megcsókoltam, beléfojtva a zsémbelődését. Keményen megmarkolta a fenekemet, és szorosan magához préselte a testemet, emlékeztetve az elmúlt éjszaka fáradhatatlan erőfeszítésére. A teste, a jelenléte szinte játszi könnyedséggel igázott le. Sürgető vágy bódította el az érzékeimet, egyszeriben semmi másra nem tudtam gondolni, csak rá, ahogy átkarol, a kezére, ahogy hozzám ér, a nyelvére, ahogy belém hatol. Még többet akartam. Mindig többet akartam.

*

Megnyaltam az ajkamat, a hasamnak feszülő kőkemény erekciójától teljesen bevadultam. Olyan veszettül vágytam rá, hogy azt hittem, menten beleőrülök. Képtelen voltam tovább várni. Térdre vetettem magam, a tenyerembe vettem vaskos hímtagját, és gyengéden kényeztetni kezdtem. Blake segítségével vagy nélküle, majd én kitalálom, hogy lehetek alávetett. A szám a makkra siklott, és bekaptam, majd körkörös nyelvmozdulatokkal ingereltem az érzékeny területet. Felnyögtem, imádtam az ízét, testének fenséges aromáját.

Blake felsóhajtott, mintha a kelleténél némileg tovább tartotta volna benn a levegőt. Én kitartóan nyaltam, szoptam, és a fogaimmal lágyan karistolva addig izgattam, míg alig észrevehetően remegni nem kezdett. Alárendelt vagy nem, ebben a pozícióban az én kezemben volt az adu ász. De talán ez mégsem olyan jó ötlet.

Lassítottam, és elernyesztettem a számat. Hátulról megragadtam Blake-et, és olyan mélyre nyomtam, míg a torkom végéig leért. A levegő fütyülve távozott a fogain keresztül. Óvatosan kicsúszott belőlem, a farka az ajkamon pihent. A fenekébe vájtam a körmömet, ő előrerándult, bele a számba. Magamba fogadtam, fel-le szopogatva a makkot.

*

– Azt akarom, hogy basszál szájba. A kezeddel irányíts. Mutasd meg, mire vágysz. – A szavak úgy törtek fel belőlem, akár egy utasítás, de nem bírtam megállni. Meg kellett értenie, hogy készen állok rá.

– Egyetlen átkozott szavamra sem figyeltél.

Elvigyorodtam, a nyelvem lustán siklott fel s alá, körbe és körbe a hosszú hímtagon. Lassú, kimért mozdulatokkal dolgoztam. Vártam rá, s közben újra és újra magamba toltam.

Mély hörgés szakadt fel belőle, a hajamba markolt, és enyhén belém nyomta magát. Teljesen magamba fogadtam, minden egyes óvatos lökéssel mohóbban zárulva rá. Aztán a lökések mélyültek, a torkom legvégét ostromolták, épp annyira, amennyivel még képes voltam megbirkózni.

– Annyira gyönyörű vagy, bébi… így térden állva. Mindezt értem. – Megsimogatta az arcomat, és egy kicsit visszahúzódott, hogy lélegzetet vehessek, mielőtt azt tenné, amire megkértem. A következő pillanatban durván a hajamba markolt, hogy szinte már fájt, majd belém manőverezte magát, és kimért lökésekkel mozogni kezdett bennem. Élesen beszívta a levegőt, egyre többet és többet adva magából.

Felnyögtem, szerettem az ízét, az érzést, ahogy selymes erekciója a nyelvemre siklott, miközben próbáltam az egészet bekebelezni. A hangokból ítélve biztos voltam benne, hogy mindjárt elszáll az agya. A bőrömet vékony izzadságréteg gyöngyözte, amint átadtam magam a pillanatnak. Meg akartam érinteni magam, érezni, milyen lucskossá tett, de nem mozdultam. A kezem továbbra is izmos combjára tapadt, mely kőkemény izomkötegekbe merevedett.

Képtelen voltam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy milyen érzés lenne a puncimban, ha ugyanilyen hévvel és szenvedéllyel döngölne. Ebben a pozitúrában egyértelműen érződött testének puszta, mindent elsöprő ereje. A szám nem tudta volna elviselni az ádáz lökéseket, amelyekkel általában szex közben részesített. Ebben a kényes testhelyzetben megzabolázta magát, de abszolúte ura maradt a helyzetnek. Annyira védtelen voltam, maximálisan az ő kényének-kedvének kiszolgáltatva. Megbízni benne, hagyni, hogy elvegye tőlem a gyönyört… majdhogynem észveszejtő volt!

A körmeimet a combjába vájtam, a vágyam robbanásig feszült.

*

Hagytam, hogy a kezem bebarangolja a testét, emlékezvén minden egyes porcikájára, a vaskos izomkötegre, amely a farmerjának a szegélye alá vezetetett. Mohón a szájához préseltem a számat, és teljesen beburkoltam a testemmel, minden lehetséges módon. Az intenzív sóvárgás, amit iránta éreztem, puskagolyóként lövellt a végtagjaimba, miközben keserves küzdelmet folytattam, hogy eltávolítsam a minket szétválasztó ruhadarabokat. Most már semmi sem számított. Ma muszáj volt szeretnem, ennyit meg kellett adnom magunknak.

Levetkőzött, és másodperceken belül rám ereszkedett, a saját melegével takarva be a testemet. Az érzés, ahogy a bőre az enyémhez ért, mindenen túltett. Soha nem akartam még jobban, soha nem szerettem még ennyire. A kezem a mellkasára siklott, aztán lejjebb a testén, mígnem elért az erekciójához, a selymes bőrfelülethez, amely szinte égette a tenyeremet. Egy percet sem várhattam tovább, hogy megkapjam. Magamba vezettem, és ő egyetlen lökéssel mélyen belém temetkezett.

Rekedt sikoly hagyta el az ajkam, a sürgető érzéssel, ahogy kitöltött. Még soha semmi sem tűnt ennyire rendjén valónak. Hosszú ideig maradtunk így, szorosan összekapaszkodva, mintha bármelyik pillanatban valamelyikünk eltűnhetne.

*

Blake folytatta a büntetést, végig ugyanarra a pontra lecsapva, míg a fejem kábán zsongott az adrenalintól és valamiféle megmagyarázhatatlan vágy szédítő keverékétől. Nem gyengéd és játékos ütések voltak. Kemények és hangosak, jókora visszhangot keltve a szobában, és minden egyes csapás égető fullánkként mart belém, amitől izgatottan feszültem meg, várva a következőre. Olyan erősen és áthatóan éreztem mindenütt a bőrömön, hogy meg mertem volna esküdni rá, tényleg büntetésben részesülök.


Még több könyvajánló az áprilisi JOY-ban!

A fitneszblogger meglehetősen látványos módszerekkel figyelmezteti azokat, akik csak a kalóriákat számolják

A brit fitneszblogger frappáns képmontázsok segítségével hasonlítja össze a különböző egészséges és egészségtelen kaják kalóriatartalmát.

Wow! Ilyen fotót még sosem osztott meg Madonna a neten!

Ez az első alkalom, hogy ilyet mutat meg az Instán.

Victoria Beckham még a fotóján is sírt: változás jön a családja életébe

Az egykori énekesnő nem bírta visszatartani a könnyeit.

20 üzenet azoknak, akik túl komolyan veszik az életet

Vagy az élet veszi túl komolyan őket.

Napi horoszkóp augusztus 20.: az Ikrek büszkén vállalják a véleményüket, a Bakok kilépnek a komfortzónájukból

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét fontos üzeneteket tartogatnak!

Ezt görkoris Cindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

Kit érdekel a praktikum, ha valami ennyire jól néz ki?

Cicc-cicc! Íme 8 macskafajta, amire nem leszel allergiás

Ezek a cirmosok egyáltalán nem vagy csak kevésbé fogják előcsalogatni az allergiádat.

Egy úti cél, egy könyv, egy film – pörgesd fel az utazást!

Hangolódj az utazásra egy jó könyvvel és mozival!

Napi horoszkóp augusztus 19.: a Bikák a saját céljaikat igyekeznek elérni, a Skorpiók a sikereikért küzdenek

A csillagok mai állása is hasznos és fontos üzeneteket tartogat mindenki számára!

Wow! Madonna lánya, Lourdes modellnek állt, és nagyon jól tette!

Madonna lányának lenni nem lehet könnyű, de Lourdes nagyon jól veszi az akadályokat.

Megfejtették, hogy miért idegesítő az ugatás

Magyar és brazil kutatók a világon elsőként vizsgálták a kutyaugatás zajjá válásának biológiai, akusztikus és kommunikációs oldalát.

Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

„2 héten keresztül napi 60 kitörést csináltam – ez lett az eredménye"

Nicolette Richardson, a Women’s Health amerikai szerzője izgalmas kihívásra vállalkozott. Bízott abban, hogy a napi 60 kitörés sokat javít majd a futóeredményén. Beszámolójából kiderül, sikerült-e fejlődnie.

A szuperproduktív emberek 7 szokása

Lesd el a következő tippeket, hogy hatékonyabban és gyorsabban végezz minden feladatoddal! Hidd el, nem lesz nehéz!

Szingli lányok! Mindenképpen hallanotok kell, mit mond Demi Lovato az egyedüllétről

Ha te is egyedülálló vagy, Demi szavaival egyet fogsz érteni.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

KÉSZÜLJ FEL A JOY-NAPOKRA! Ha most fizetsz elő, a kuponos, emelt árú Joy-t is kedvezményes áron kapod!

Csak 1095 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!