Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Amikor már azt hiszed, hogy örökre egyedül maradsz…

Europress
Amikor már azt hiszed, hogy örökre egyedül maradsz…
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
… az alábbi tanácsokat kell megfogadnod! Így végül te is megtalálod a lelki társadat.

1) Minden egyes borzasztó randi közelebb visz az Igazhoz. Szóval bármikor is olyan pasival van dolgod, akivel végül nem jön össze a dolog, csak tudatosítsd magadban, hogy megint egy lépéssel közelebb jutottál a Nagy Ő-höz! Hiszen egyre inkább megtanulod, mi kell, mire van szükséged.

2) Nem segít, ha folyton csak sopánkodsz. Meg kell tanulnod, hogy az állandó siránkozás nem vezet sehova. Ne hasonlítsd magad másokhoz, ne panaszkodj. Éld meg a jelent, és élvezd ki azokat a dolgokat, amiket most megtehetsz. Ez a lehető legtöbb annak érdekében, hogy megtaláld a párod, és később egy boldog párkapcsolatban élhess.

3) Engedd el a nyomást. A legtöbb lány arról számol be, hogy akkor találta meg az Igazit, amikor már nem foglalkozott azzal, hogy mikor találja meg. Ne foglalkozz azzal, hogy mi a norma, és azzal se terrorizáld magad, hogy mennyire rossz egyedül. Inkább használd ki, hogy most csak magaddal foglalkozhatsz!

4) Tudatosítsd magadban, hogy rengeteg férfi szaladgál odakint, így teljesen nevetséges felvetés, hogy közülük egyik sem passzol hozzád, és egyedül maradsz.

5) Nézd az egész helyzetet úgy, mintha egy hatalmas kirakós része lenne. Vannak részek, amik csak a szélen fontosak, vannak, amiknek nagyobb szerepük van, de a lényeg, hogy összességében mit adnak ki. Tehát, minden momentumnak fontos része van az életed alakulásában, és ne aggódj, mert eljuttatnak oda, ahova kell!

Sok sikert kívánunk!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!