Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 dolog, amit a boldog párok másképp csinálnak

Europress
4 dolog, amit a boldog párok másképp csinálnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Erősítsd meg a szerelmedet! Ráadásul most igazán kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban élők tippjeit gyűjtöttük össze!

Nem várnak Valentin-napig azzal, hogy megünnepeljék a szerelmüket!

Időről-időre találnak alkalmat arra, hogy megünnepeljenek valamit, például, hogy vettek egy közös bútort, vagy valamelyikőjük sikert ért el a munkahelyén, esetleg, hogy sikerült gyorsabban lefutni a szokásos futótávot. Nem azt mondjuk, hogy hetente tartsatok ünnepi vacsorát, de évente néhányszor érdemes időt szakítani rá. Most hétvégén persze azt ünnepeljétek, hogy mennyire szeretitek egymást!

Veszekednek – de mindig ki is békülnek

Minden kapcsolatban előfordulnak konfliktusok, így veszekedések is, hiszen két különböző embernek együtt lenni nem könnyű. De tekints erre úgy, mint a viszonyotokat fejlesztő eseményekre. És a legközelebbinél tartsd szem előtt, hogy mindkettőtöknek engedni kell ahhoz, hogy végül kibékülhessetek, és tüskék nélkül élhessetek tovább. Tudj bocsánatot kérni, és bocsáss meg, ha téged kérnek rá.

Hetente legalább egyszer szeretkeznek

Tudjuk, a rohanó mindennapokban nehéz időt szakítani rá, de megéri. Minél kielégültebbek vagytok szexuális téren, annál boldogabban élitek a mindennapjaitokat, ráadásul az intimitás miatt is kötelező. Ha kell, tűzzetek ki minden hétre egy időpontot, amikor ágyba bújtok akkor is, ha nagyon fáradtak vagytok!

Rendszeresen meglepik egymást

Rejts el a szerelmed zsebében egy cuki üzenetet vagy hazaérve lepd meg a kedvenc borával. A lényeg ugyanaz: az apró ajándékok, kedvességek örömmel töltik el a másik felet, és fokozzák a kötődést. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak szimplán legyél figyelmes!

Szerelemre fel, Joy-lány!

Olvasd el ezt is!
Ez a színésznő hódította meg Zac Efron szívét?

Zac Efronra sokaknak fáj a foga, ám úgy tűnik, hogy most belehabarodott a kolléganőjébe.

Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!