Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mennyit költenek a pasik az eljegyzési gyűrűre?

Europress
Mennyit költenek a pasik az eljegyzési gyűrűre?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szerinted, mi a szabály? Három havi fizetést illik rá költeni, vagy elég egy is? Vagy teljesen mindegy, a szándék a fontos?

Közeledik a Valentin-nap, ami még mindig az egyik legnépszerűbb eljegyzési nap, bár az amerikaiaknál már kifutóban van (tavaly a friss jegyesek 12%-a ezen a napon mondta ki az igent, idén pedig már csak 8% tervezi.) Ennek kapcsán végeztek egy kutatást az USA-ban arról, mennyit „kellene” költeni a gyűrűre. Az ottani nők szerint 700 000 forintnak megfelelő dollárt, míg a pasik szerint 500 000-et. Nálunk ez az összeg valószínűleg jelentősen kevesebb, de azért érdekes adat, hogy a csajok többet várnak el (oké, a férfiaké sem kevés).

Mi pedig azt mondjuk, hogy épp elég ajándék, ha találsz valakit, akit szerethetsz, és aki elhatározza magát, hogy összekösse veled az életét. A gyűrű már csak bónusz, ugye? Neked, mi a véleményed, mennyit kell rákölteni?


Arra pedig van egy szuper tippünk, hol szerezd be te a Valentin-napi ajándékot! A JOY Valentin Shopping alatt három napon keresztül kedvezményesen vásárolhatsz. Részletek ITT!

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!