Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 szerelem teszt, amiből kiderítheted, mennyire szeret a pasid

Europress
4 szerelem teszt, amiből kiderítheted, mennyire szeret a pasid
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha bizonytalan vagy a fiúd érzései felől, derítsd ki, mennyire szeret! Indul a nagy szerelem teszt, most azonnal:

Figyelem! Az alábbi összes szerelem teszt egy bizonyos poénfaktorral vannak ellátva, tartalmukat nem kell minden esetben véresen komolyan venni. Jó szórakozást hozzá!


1) Mondd azt neki, hogymost azonnal felmondasz a munkahelyeden, mert hirtelen kaptál egy fantasztikus ajánlatot Barcelonában vagy épp Rómában, és jövő hónapban kezdened is kell. Játszd nagyon-nagyon hatásosan a szereped, hogy azonnal elhiggye a dolgot. Ha 100%-os támogatást nyújt, akkor tényleg megnyugodhatsz… És jegyezd meg jól, ez a férfi egy hatalmas kincs, bánj is úgy vele!

2) Késő este, amikor már majd' leragad a szeme, kezdj bele egy komoly beszélgetésbe a szerelemről, és a kapcsolatotokról. Hogy milyenek az érzései, mik a félelmei, mit vár a szerelmetekről. Kérd meg, hogy gyakran tartsatok ilyen lelkizős estéket, mert a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen egy jól működő párkapcsolathoz. Ha bár semmi kedve hozzá, mégis válaszol az idegesítő kérdéseidre, eléggé odavan érted! Ez egy nagyon hatékony szerelem teszt.

Olvasd el ezt is!

3) Fogadj be ideiglenesen egy olyan állatkát, amire allergiás. Ez kissé gonosz dolog, de ha a prüszkölés és viszketés ellenére is nálad lóg folyton, nem is kérdés, mit érez! Hiszen, aki igazán szerelmes, az bármilyen fizikai fájdalmat képes eltűrni a szerelme kedvéért.

4) Mondd azt neki, hogy ne merészeljen semmit venni neked a közelgő szülinapodra, mert különben nagyon kiakadsz, hiszen spórolnotok kell a nagyobb albérletre/nyaralásra/mosógépre... stb. Ha ennek ellenére mégis meglep, és arra is kitalál egy megoldást, hogy spórolni is tudjon közben, igazi hősszerelmes!

Olvasd el ezt is!

Bármelyik szerelem teszt hatásos lehet, de akkor lehetsz igazán biztos a dolgodban, ha többet, vagy akár mindegyiket beveted ezek közül! Ha pedig a pasid mindegyiken átmegy, te vagy a világ legszerencsésebb lánya, és tegyél meg mindent azért, hogy meg is tartsd! Hiszen nem csak egy férfinek kell küzdeni a lányokért, hanem neked is a fiúdért, ha igazán fontos a számodra.

Mert vigyázz, talán egyszer ő is bevet nálad egy hasonló tesztet! Te vajon átmennél rajta?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!