Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ajándékötletek a pasidnak Valentin-napra

Ajándékötletek a pasidnak Valentin-napra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hamarosan itt a szerelmesek ünnepe, és ha ti azok közé tartoztok, akik megünneplik, mutatunk pár ötletet, amivel meglepheted a fiúdat!

Az órákat imádják a pasik, és ha nem szeretnéd nagyobb kiadásokba verni magad, egy vicces és vagány, sportos Swatch óra szuper választás! Ráadásul ez a darab 39 990 forint helyett 31 992 forintért lehet a tiéd a JOY Valentin Shopping alatt feburár 11-13. között!

Kép

Ha viszont tényleg csak egy apróságot szeretnél venni, és a pasid egy igazi sportőrült, ezzel a BioTechUsa kulaccsal örömet szerezhetsz neki. A Valentin Shopping alatt 690 forint helyett 552 forintért lehet a tiéd!

Kép

Egy menő sporttasi minding jó ötlet a srácoknál, ez a Nike darab 20%-kal olcsóbban lehet a tiéd február 11-13. között a JOY-ban található kuponnal!

Kép

Komolyabb férfival van dolgod? Egy Levi's kártyatartóhoz mit szólnál? A Valentin Shopping ideje alatt 20%-kal olcsóbban szerezheted be!

Kép

Kép

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!