Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 tipp, hogy ne legyen cikis az első randi

Europress
6 tipp, hogy ne legyen cikis az első randi
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tuti te is ismered azt az érzést, amikor nem tudsz normálisan viselkedni az izgatottság miatt egy első randin. Kicsit javíthat a helyzeten, ha megfogadod ezeket a tanácsokat:

1) Érkezz időben!

Nincs is rosszabb annál, amikor fél óra azzal telik, hogy magyarázkodsz a dugó miatt, vagy hogy a szomszéd néni mennyire feltartott. Ráadásul a kapkodás és a rohanás annyira stresszel, amire jelen esetben nincs szükséged.

2) Legyenek reálisak az elvárásaid!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az első találkozó után leírják az illetőt. Pedig gondolj bele, te sem viselkedsz teljesen természetesen, így valószínűleg ő sem. Ráadásul a komolyabb érzelmek kialakulásához több idő kell. Nem fogsz beleszeretni valakibe 1 óra alatt, nyugodtan adhatsz neki több esélyt, akkor is, ha azt érzed, nem ő az igazi.

3) Kérdezz, ne faggatózz!

Fontos, hogy érdeklődj a partnered iránt, de azért ne tarts kihallgatást, mert azzal könnyedén kellemetlen helyzetet alakíthatsz ki.


4) Ne idd le magad!

Bár az alkohol fantasztikusan oldja a gátlásokat, mégsem jó, ha túl sokat iszol. Bár aznap nem érzed kellemetlennek, de utólag talán megbánod egy-egy kijelentésedet.

5) Ne beszélj az exedről!

Ha komolyabbra fordul a dolog, nyilván szóba kerülnek a volt kapcsolatok is, de az első randin még véletlenül se gyere elő ezzel a témával.

6) Törd meg a csendet!

Nincs is rosszabb annál, amikor oldalra nézve próbáljátok átvészelni a hosszas csendeket. Készülj fel ezekre a helyzetekre néhány témával! Új filmek, sportesemények, stb.: ezek mindig jól jönnek!

Jó randizást!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!