Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 jel, hogy nárcisztikus pasival randizol

5 jel, hogy nárcisztikus pasival randizol
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elbűvölő, szenvedélyes és izgalmas, csak…

1. „Most beszéljünk rólam!”

Már éppen elkezdenéd mesélni, milyen fantasztikus napod volt, de ő vagy a szavadba vág, vagy egyszerűen csak nem figyel oda. Sokkal jobban érdeklik a saját életének eseményei, s alig várja, hogy inkább azok felé terelődjön a téma.

Olvasd el ezt is!

2. „Jóképű vagyok és nagylelkű.”

A legtöbb nárcisztikus pasi hihetetlenül romantikus alkatnak tűnik. Mesés ajándékokkal halmoz el, ám igazából nem a reakciód számít neki – nem is figyeli. Csak a tudatra van szüksége, hogy képes ezt neked megadni.

3. „Vegyük lazábbra a figurát!”

Nagyon nehéz komoly kapcsolatot kialakítani valakivel, aki éppen az önimádat fázisánál tart. Folyton kibúvót keres a találkozók alól, és ezerszer hallott érvekkel jön, hogy miért nem áll készen a továbblépésre.

Kép
forrás: Europress

4. „Képes vagyok hisztizni…”

Kő kövön nem marad, ha valami másképp történik, mint ahogy azt a nárcisztikus férfi gondolja. Elég meglepő tud lenni, amikor egy felnőtt ember ovisokat megszégyenítő hisztirohamot kap emiatt.

5. „Az összes exem kretén!”

Az egyik ezért, a másik pedig azért. A nárcisztikus alkatúak sohasem ismerik be a saját hibájukat, és tényleg úgy gondolják, hogy egy kapcsolat lezárása csakis a másik fél egyszemélyes kudarca.


Ajjaj, ráismertél...?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!