Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Miért fut zátonyra mindegyik kapcsolatod?

Europress
Miért fut zátonyra mindegyik kapcsolatod?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ne aggódj, hamarosan te is megtalálod az igazit. De ehhez az is kell, hogy tanulj a múltban elkövetett hibáidból, és tudd, miért nem működtek a korábbi kapcsolataid.

1) Túl gyorsan kezdődtek
Ha túl gyorsan és intenzíven kezdődik egy kapcsolat, az gyorsan véget is érhet. Hiszen csak úgy építkezhettek, ha megvannak a közös alapok, ehhez pedig kisebb léptek kellenek. Ne költözz oda valakihez egy hét után, és ne vállaljatok közös kutyát már a második hónapban!

Olvasd el ezt is!2) Felülértékeled a kapcsolatokat
Amikor valaki hosszú egyedüllét után összejön egy sráccal, könnyen túlértékel mindent. Úgy érzed, hogy ő a legtökéletesebb ember a világon, és a ti kapcsolatotok az legfantasztikusabb. Aztán amikor véget ér a kezdeti szenvedély, és felébredsz az álomból, nem tudsz megbarátkozni a valódi helyzettel.3) Nem bírtad el a múltjukat
Amikor összejössz valakivel, nem csak az adott emberrel kell együtt lenned, hanem a „csomagjával” is. Tudod, a gyerekkori gondjaival, vagy a korábbi csalódásaival. És könnyen előfordulhat, hogy ez sok neked.Persze ezeken kívül, ha egy megrögzött hazudozóval, csalóval akadsz össze, akkor nem a te hibád, hogy véget ért a dolog, de az már egy másik helyzet!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!