Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Miért fut zátonyra mindegyik kapcsolatod?

Europress
Miért fut zátonyra mindegyik kapcsolatod?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ne aggódj, hamarosan te is megtalálod az igazit. De ehhez az is kell, hogy tanulj a múltban elkövetett hibáidból, és tudd, miért nem működtek a korábbi kapcsolataid.

1) Túl gyorsan kezdődtek
Ha túl gyorsan és intenzíven kezdődik egy kapcsolat, az gyorsan véget is érhet. Hiszen csak úgy építkezhettek, ha megvannak a közös alapok, ehhez pedig kisebb léptek kellenek. Ne költözz oda valakihez egy hét után, és ne vállaljatok közös kutyát már a második hónapban!

Olvasd el ezt is!2) Felülértékeled a kapcsolatokat
Amikor valaki hosszú egyedüllét után összejön egy sráccal, könnyen túlértékel mindent. Úgy érzed, hogy ő a legtökéletesebb ember a világon, és a ti kapcsolatotok az legfantasztikusabb. Aztán amikor véget ér a kezdeti szenvedély, és felébredsz az álomból, nem tudsz megbarátkozni a valódi helyzettel.3) Nem bírtad el a múltjukat
Amikor összejössz valakivel, nem csak az adott emberrel kell együtt lenned, hanem a „csomagjával” is. Tudod, a gyerekkori gondjaival, vagy a korábbi csalódásaival. És könnyen előfordulhat, hogy ez sok neked.Persze ezeken kívül, ha egy megrögzött hazudozóval, csalóval akadsz össze, akkor nem a te hibád, hogy véget ért a dolog, de az már egy másik helyzet!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!