Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 olyan trükk az orgazmusért, amire eddig nem gondoltál

Europress
3 olyan trükk az orgazmusért, amire eddig nem gondoltál
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha te is azok közé a nők közé tartozol, akinek nincs, vagy csak nagyon ritkán van orgazmusa, a klasszikus tanácsok helyett fogadd meg ezeket is:

1) Figyelj a ciklusodra!
Ma már bizonyított tény, hogy a ciklus 14. napja körül élik meg a nők a legintenzívebb orgazmust, így aznap van arra a legnagyobb esélyed, hogy átéld! Ilyenkor 20%-kal érzékenyebb a csiklód, szóval mindenképpen bújjatok ágyba a pasiddal.2) Lassíts le!
A jó dolgok azokkal történnek meg, akik türelmesek. Nos, ez az orgazmusra is igaz! De ne csak az előjátékot húzzátok el, hanem magát az aktust is.3) Figyelj a légzésedre!
A szex alapvetően ugyanolyan fizikai tevékenység, mint valamelyik sport. Ezért itt is nagyon fontos szerepe van a légzésnek. Lassítsd le, és a legjobb, ha összehangoljátok a pasitokkal, ez fokozza a kötődést és az nagy O is könnyebben eljön!Vesd be ezeket a trükköket minél hamarabb...

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!