Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 biztos jele annak, hogy nem kellene megházasodnod

5 biztos jele annak, hogy nem kellene megházasodnod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha ezeket te is tapasztalod magadon, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy valóban házasságra szeretnéd-e adni a fejed...

Nem kell mindenáron férjhez menni, csak azért mert már az összes barátnődnek bekötötték a fejét! Épp ezért most összeszedtük neked, hogy miket érdemes végiggondolni, mielőtt belevágsz valakivel egy házasságba. Ha ezek közül bármelyik is megfordult a fejedben, akkor azt tanácsoljuk: gondold át még egyszer az egészet, mielőtt oltár elé vonulsz!

Olvasd el ezt is!

1. Nem szeretnél egyedül maradni

Félsz attól, hogy szomorú és megkeseredett szingliként végzed, gyerek és család nélkül. Ami teljesen érthető félelem, viszont nem ezért kell valaki mellett elkötelezni magad egy életre, ugye ezt te is tudod?

2. Úgy érzed, hogy itt lenne az ideje

Harminc felett vagy és már minden barátnőd férjhez ment? Úgy érzed, hogy te vagy az utolsó szingli a világon? Akkor sem kell hozzámenni ahhoz a pasihoz, akivel ebben az időszakban hoz össze az élet, mert valószínűleg azzal nem lesz hosszú életű a házasság. Ahhoz menj hozzá, akit szeretsz és tisztelsz!

3. Gyereket akarsz...azonnal!

A nőknél ez a leggyakoribb motiváció, ha elsietett házasságokról van szó. Hidd el, hosszú távon nem lesz kifizetődő ha olyan apát választasz a babádnak, akihez nem fűznek nagy érzelmek... Várd ki az Igazit és keress kitartóbban! A gyerek óriási elköteleződés és felelősség, gondold meg jól, hogy kivel vállalod ezt!

4. Direkt megpróbálod ignorálni a "figyelmeztető" jeleket

Tudod és látod, hogy alapvető különbségek vannak köztetek: más az értékrendetek, mások a terveitek, teljesen más a személyiségetek. De ezeket direkt nem akarod észrevenni, mert annyiraaaa szerelmes vagy... Hosszú távon tudod, hogy nem fog működni a kapcsolat, ezért ne akarj rosszat magadnak! Ha 5 év múlva nem tudod elképzelni magatokat együtt (akár miatta, akár miattad) akkor semmiképp se menj hozzá!

5. Nincs meg a kémia

Biztonságban érzed magad mellette, jófej, jó a humora, kedves és igazi jófiú, aki biztosan nagyon jó apa is lenne... Viszont egyáltalán nem hoz lázba szexuálisan. Amikor az utcán összetalálkozol egy régi, gimis szerelmeddel, vele azonnal érzed, hogy jobban működik az a bizonyos kémia... Ha nincs meg az alapvető vonzódás, az szintén tönkreteheti a kapcsolatot hosszú távon. Ilyen óriási kompromisszumot nem kell kötnöd, elvégre a férjedről van szó, akivel egy egész életre tervezel!

Te mivel egészítenéd még ki a listát?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!