Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

14 dolog, amit csak azok értenek, akik pici lakásban laknak a pasijukkal

Europress
14 dolog, amit csak azok értenek, akik pici lakásban laknak a pasijukkal
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az icipici lakás nagyon cuki, és igazán otthonos tud lenni, de azért olykor idegesítő is, ugye?

1) Ha rossz valamelyikőtök hangulata, az az egész lakás hangulatára rányomja bélyegét. Szerencsére ez fordítva is így van.

Olvasd el ezt is!2) Csajos bulikat igencsak nehézkesen tudsz rendezni.3) Már egy szerte szét hagyott zoknitól is olyan hatása van, mintha hatalmas kupi lenne.4) A székek ruhatárolóként is funkcionálnak.5) Tüzetesen ismered a pasid körömvágási vagy borotválkozási szokásait.

Olvasd el ezt is!6) Sosem tudtok elvonulni egyedül, így gyakran megvadultok mindketten.7) A lakberendezési kérdések mindig hatalmas vitává alakulnak.8) Nem tudsz elviharozni, amikor mérges vagy.9) Lehetetlenség nem felébreszteni az édesdeden szundikáló fiúdat.10) Ha elkezd enni valami szagosat, akkor az egész lakásban azt lehet érezni.11) Jobban ismeritek egymás szokásait, mint ahogy azt szeretnétek.12) A közelség viszont érzelmileg is közelebb hoz titeket egymáshoz.13) Ha egyedül vagy otthon, üresnek érzed a lakást.14) Akármilyen pici is a lakás, alig várod, hogy együtt legyetek a nagy zsúfoltságban.Te mivel egészítenéd ki a listát?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!