Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tippek, hogy bevonzd a nagy szerelmet

Europress
Tippek, hogy bevonzd a nagy szerelmet
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem elég regisztrálnod a társkeresőre – belül kell rendet tenned!

1. Ismerd meg magad!

Hogyan is találhatnád meg a hozzád legtökéletesebben illő párt, ha még saját magaddal sem vagy tisztában? Szívesen vagy egyedül? Tudod, mit szeretsz csinálni, mik a céljaid, milyenek a képességeid, az adottságaid? A nemleges válasz nem ciki – lehet rajta dolgozni.

Olvasd el ezt is!


2. Szeresd meg magad!

Senkitől sem várhatod el, hogy feltétel nélkül szeressen, ha saját magaddal szemben nem vagy erre képes. Lassíts le, szánj egy kis időt és energiát a testedre és a lelkedre! Elemezd bátran a gondolataidat, az érzéseidet, a félelmeidet.


3. Legyél magadhoz őszinte!

A „tegyél úgy, mintha” néha hasznosnak tűnő stratégia. A valóságban viszont iszonyúan kitolsz magaddal, ha megpróbálsz másnak látszani, mint aki valójában vagy. Az igazi éned felfedésével kapsz esélyt a boldogságra.


4. Törődj magaddal!

Oké, hogy a szeretteidért mindent megteszel. De magadért vajon mit? Mik azok a kisebb-nagyobb dolgok, amiknek az a céljuk, hogy még jobban érezd magad a bőrödben? Ha egyetlen ilyen sincs, ideje belefogni valamibe!

Olvasd el ezt is!


5. Fejleszd magad!

Legyél a saját magad lehető legjobb verziója, s még véletlenül se érd be annál gyengébbel! Ha így vársz a nagy szerelemre, biztos, hogy egy hasonlóan gondolkodó emberrel találtok egymásra, akivel csodákat élhettek meg közösen.


Te megtetted már ezeket a lépéseket?

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum - a ruháját érdemes megnézned!

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!