Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Keresed az Igazit? Ez a 4 tipp segíthet!

Keresed az Igazit? Ez a 4 tipp segíthet!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha már régóta nem talál rád a szerelem, vesd be ezeket a kis változtatásokat az életedben, és közelebb kerülhetsz a Nagy Ő-höz!

1) Szánj rá egy kis időt, és nézd meg a legjobb haverjaid Facebook-profilját, egész pontosan az ismerőseiket, és ha találsz olyat, aki szimpatikusnak tűnik, kérd meg őket, hogy mutassanak be. Bár ma már ódivatúnak tűnhet, mégis mindig a leghatékonyabb ismerkedési forma, ami haverokon keresztül történik.2) Dobd a fantáziát! Már ezerszer elképzelted a tökéletes férfit, akinek olyan a mosolya, mint Bradley Coopernek, a felsőteste, mint Chris Prattnek, a személyisége pedig, mint a szeretett apukádnak? Nos, ez gátolhatja azt, hogy valóban felismerd, ha kedves és helyes férfivel van dolgod, mert mindig az elképzeld ideálhoz hasonlítod majd.3) Keress olyan hobbi(ka)t, amik kilendítenek a komfortzónádból, úgy kihívásokkal és élményekkel találkozol, ráadásul új embereket ismerhetsz meg. Lehet ez egy túracsoport, vagy csokikészítő kurzus, a lényeg, hogy jól érezd magad.4) Mondj igent! Tudod, amikor az egyik kollégád meghív egyjótékonysági vacsira, vagy a a húgod a házibulijába, és te lemondod a sok dolgodra hivatkozva, pedig csak otthon ülsz helyette, az nem segíti elő a párkeresési esélyeidet. Mondj igent azokra a programokra, amikre tudsz!Ugye, ezeket nem is olyan nehéz megvalósítani?


Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!