Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 jel, hogy belefáradtál a párkeresésbe

Europress
4 jel, hogy belefáradtál a párkeresésbe
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak nem akar jönni a nagy Ő, hiába próbálkoztál ezerszer?

1. Rossz érzést kelt benned az ismerkedés.

Alapjáraton nyitott vagy, de a pasikkal szemben mintha mostanában más lenne a helyzet. Egy ideje már csak azt figyelted, hogy „úgy” néznek-e rád, minden rezdülésüket kielemezted… Nem csoda, hogy ráuntál a dologra, s már a hátad közepére sem kívánod a találkákat. Tarts szünetet, tölts egy kis időt saját magaddal!

Olvasd el ezt is!


2. Már a passzív keresés is untat.

Oké, hogy nem lépsz már be annyiszor a randioldalas profilodra, és a szupermarketben sem úgy szemléled a jóképű bevásárlókocsi-tologatókat… De ha már attól is kiráz a hideg, hogy egy baráti összejövetelen beszédbe elegyedj egy hímmel, akkor „valószínűleg” nem kéne erőltetned. Bátran lépj ki a kellemetlen helyzetekből, ha úgy érzed, egyedül kell lenned!


3. Kimerültél érzelmileg.

Nem bizseregsz, nem szárnyalsz – csak úgy vagy. Nemcsak a szerelmi életedet pang, hanem a barátaid és a családtagjaid társaságában is olyan, mintha kevesebb mondanivalód lenne, ráadásul az sem túl szívderítő. Ezért inkább hallgatsz. Ha idejét sem tudod, mikor nevettél egy nagyot utoljára, össze kell szedned magad!

Olvasd el ezt is!


4. Üldöznek a rossz emlékek.

Az egyik pasi ezt művelte, a másik meg azt… Vörös rózsát szorongató lovagok helyett csakis gazfickók kergetik egymást a tudatodban. Ráadásul nemhogy a randikból, de még a párkapcsolatokból is a legkellemetlenebb pillanatokra emlékszel, annyira elveszítetted a hitedet az egészben.


A megoldás? Szeresd meg szerelem nélkül az életet, mert akkor jön el!

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!