Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 apró jel, amiből kiderül, hogy a pasid teljesen odavan érted

Europress
10 apró jel, amiből kiderül, hogy a pasid teljesen odavan érted
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A nagy, látványos gesztusok jól esnek és romantikusak, de azért a pasiknál sokkal meghatározóbbak azok az apró kedvességek, amiket másért nem tennének meg. Bár semmiségnek tűnnek, értékeld ezeket!

Ha a te pasid is megteszi ezeket, biztosan nagyon szeret:

1) Anélkül beágyaz, hogy te ráparancsolnál.2) Amikor tudja, hogy nehéz napod volt a munkában, vacsorával és egy pohár vörösborral vár otthon.3) Ha a bevásárlólistán, amit a kezébe adtál, a tampon is szerepel, nem akad ki.4) Tudja, hogy egy drága ékszer helyett a kedvenc fagyiddal sokkal nagyobb örömet okoz.5) Leszedi a szárítóról a ruhákat, ha ő látja meg hamarabb, hogy ott vannak.6) Nem okoz neki gondot szívességet tenni az anyukád vagy tesód számára.7) Mindig lehajtja a WC-ülőkét.8) Gyakran mondja, hogy mennyire szép vagy, mert még egy álmos reggelen is annak lát.9) Mindig úgy rendel kaját, hogy te is tudj enni belőle, még akkor is, ha azt mondod, hogy „köszi, nekem nem kell semmi!”10) Napközben aranyos üzeneteket ír, hogy tudd, mindig rád gondol.Mivel egészítenéd ki a listát?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!