Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 dolog a szexről, amit a harmincas éned tanítana a huszonéves önmagadnak

Europress
4 dolog a szexről, amit a harmincas éned tanítana a huszonéves önmagadnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha belecsapsz a harmincas éveidbe rengeteg mindent látsz majd másképp, és ez a szexre kiemelten igaz. A húszas évek a tapasztalatszerzésről és a kísérletezésről szólnak, és ez így is van jól, viszont van pár dolog, amire visszatekintve majd biztosan úgy gondolsz, hogy bárcsak tudtad volna más most is!

1) Értékeld a tested!
Ha egy pasi téged akar, akkor téged akar. Időpocsékolás azon stresszelni, hogy nem elég feszes a popód, vagy van egy kis úszógumid. Ezzel csak megakadályozod, hogy teljes mértékben kiélvezd a hancúrozást. Nem a tökéletes alaktól lesz tökéletes a szex!2) Válogass!
Fiatalabb korban még nem látod tisztán, hogy kik azok a pasik, akik tényleg értékelik a nőket. Mert attól még, hogy egy férfi csak egy laza ágytornára vágyik, még viselkedhet normálisan, és érdeklődhet felőled. Harminc fölött visszagondolva biztos tudsz említeni majd olyan numerákat, amiket jobb lett volna kihagyni épp ezért!3) Lassíts!
Egy gyors szeretkezés különböző helyeken irtó izgató, de azért érdemes néha jobban elmélyülni a dologban. Húzzátok el jobban és gyakrabban az előjátékot!4) Ne vedd túl komolyan!
Vedd elő a játékosabb éned, legyél nyitott a kalandozásra, és ne vedd halálosan komolyan a szextanácsokat. Élvezd, ami téged boldoggá tesz, és még az ágyban se felejts el nevetni!


Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!