Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az elsöprő vonzerő 4 titka

Europress
Az elsöprő vonzerő 4 titka
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezekkel bárkit magadba bolondíthatsz.

1. Dinamikus tényezők

Nem más, mint a mozdulatok általi önkifejezés. Ahogy jársz, ahogy gesztikulálsz, ahogy nevetés közben átváltozik az arcod. Igazából akkor a legszexibb, ha meg sem próbálod tudatosan befolyásolni.

A mosoly és a kifejező tekintet vezeti az örökös toplistát, de olyanról is hallottunk már, hogy valakire egy szerencsétlennek hitt botlás miatt figyelt fel a későbbi szerelme.

Olvasd el ezt is!


2. Körülmények

Igenis számítanak – mégpedig sokat. Kezdjük ott, hogy az emberi természet alapja a pozitív fogadtatás viszonzása. Eleve vonzóbbnak mutatkozol tehát azelőtt, akiről feltételezed, hogy kedvel téged. A kellemes érzetet kiváltó szituáció pedig szintén segíthet – akár izgalmat, akár nyugalmat ébreszt benned.


3. Statikus tényezők

Veled született csodafegyverek: az arcvonásaid és az alkatod legfőképpen. Persze, bizonyos esetekben ezek önkéntelenül vagy direkt változnak, ha például baleset ér, vagy valamilyen szépészeti beavatkozásnak veted alá magad, ám az adott kommunikációs helyzetben mégis állandóak.


4. Önreprezentáció

Minden, amit megteszel a vonzó külsőért. Ide tartozik az öltözet, a frizura, a smink. Akár egyik percről a másikra is változtathatsz rajta, s egyre többet hozhatsz ki a megjelenésedből, ahogy megismered magad.


Te mit tartasz magadon a legvonzóbbnak?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!