Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így tesz egészségesebbé a szerelem

Europress
Így tesz egészségesebbé a szerelem
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem csak a lelkedre, de a testedre is jó hatással van!

Egy friss kutatás szerint, amit az egyik vezető randioldal készített, ötből egy szingli azonnal belevágna egy komoly kapcsolatba, ha lehetősége lenne rá, míg a többiek élvezik az egyedülálló életet. Sőt az is kiderült, hogy a randizók 89%-a hisz a sírig tartó szerelemben. Ez jelentős változás a korábbi évekhez képest, és az biztos, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy kötődjön valakihez. Ráadásul ez még az egészségre is jótékony hatással van!A szerelem szó szerint jó hatással van a szívedre, ugyanis csökkenti a szívinfarktus kialakulásának esélyét. Ez pedig a kevesebb stressznek és a biztonságérzetnek köszönhető többek között.Sokkal könnyebb felvenni az új (egészséges) szokásokat, ha nem egyedül teszed. Ha a szerelmedet is á tudod venni, hogy tudatosabban étkezzen, és sportoljon, te is lelkesebb leszel.A stabil párkapcsolat bizonyítottan csökkenti a stresszt, ráadásul a párban élőknél nyilvánvalóan kevesebben küzdenek depresszióval. Az érzés, hogy van valaki, akire számíthatsz, és akinek kiöntheted a lelked, tudatosítja, hogy nem vagy egyedül a világban.Hajrá szerelem!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!