Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Igenis mindenkinek van ideálja!

Europress
Igenis mindenkinek van ideálja!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokszor hallottad már, hogy valaki azt mondja, hogy „áááá, nekem nincs ideálom, a személyiség a fontos”? Nem mondjuk, hogy hazudott, de tudat alatt mégis mindig hasonló típusú pasikhoz vagy lányokhoz vonzódik!

Egy friss felmérés szerint igenis van ideálja az emberek többségének, a Wellesley College tudósai legalábbis ezt állapították meg. A kutatásban ugyanis az alanyok nagy része szinte mindig hasonló arcokat ítélt meg vonzónak az eléjük tett arcképekből. A legkedveltebbek a szimmetrikus arcúak voltak (mint mondjuk Brad Pitt), de nem ugyanazokra a típusokra bukott mindenki. Ezt egyrészt a személyiség, másrészt a korábbi élmények határozzák meg, sőt sokan a szüleikre hasonlító arcokat tartanak szépnek.Mi ebből a tanulság? Ha egy srácnak nem jössz be, nem azt jelenti, hogy nem vagy elég szép, hanem hogy nem vagy a típusa! Fel a fejjel!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!