Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

8 dolog, amit a boldog párok SOSEM csinálnak

Europress
8 dolog, amit a boldog párok SOSEM csinálnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A boldog párkapcsolat nem szerencse kérdése, sokat kell dolgozni rajta. Most eláruljuk, mit mellőzz, ha sokáig szeretnél boldogan élni a mostani fiúddal!

Ezeket nem csinálják az igazán boldog párok:

1) Nem hasonlítgatják magukat más párokhoz, csak azzal foglalkoznak, hogy velük mi a helyzet.2) Nem panaszkodnak a barátaiknak és családtagjaiknak a kapcsolatukról, egymás között beszélik meg a problémáikat.

Olvasd el ezt is!3) Nem veszik magukat túl komolyan, sokat nevetnek és szórakoznak együtt.4) Nem kritizálják állandóan egymást, inkább a pozitívumokra koncentrálnak.5) Nem tabutéma náluk a pénz. Bármilyen kínos is, mindent alaposan átbeszélnek.

Olvasd el ezt is!6) Nem posztolnak naponta csókolózós, közös képeket, és nem üzengetnek egymásnak a Facebookon. A magánéletüket inkább megtartják maguknak, és csak néhanapján mutatják ezt meg a közösségi oldalakon.7) Nem tartják magukat a társadalmilag elvárt női és férfi szerepekhez. Talán a csajszi jobb szerelő, a pasi pedig finomabbakat főz, és ebből nem csinálnak problémát!


8) Nem piszkálják egymást, például, hogy „sportolj többet” és hasonlókkal. Inkább támogatják a másikat a saját céljaiban.

Olvasd el ezt is!


Sok boldogságot, Joy-lány!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!