Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért kötelező a második randi

Europress
Ezért kötelező a második randi
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha éppen keresed az igazit, már biztosan sok randin részt vettél az utóbbi időben. Viszont akármennyire is nem jön be a srác az első találkozásnál, mindenképpen menj el vele még egyszer, mert szakértők szerint enélkül lehetetlenség megállapítani, hogy kialakulhatna-e kapcsolat közöttetek!

Amikor egy vadidegennel találkozol, magától értetődően zavarban vagy, így nem tudod teljesen mértékben a laza énedet hozni. És ugyanez igaz a srácra is! Második alkalommal már sokkal szabadabb a helyzet, tisztábban tudsz gondolkodni, és a helyzetet is alaposabban meg tudod figyelni.

Olvasd el ezt is!

Hiszen lehet, hogy az első alkalommal a pasi nagyon ideges, ezért hülyén viselkedik, és te emiatt már nem akarsz vele találkozni, holott nyugodt helyzetben egy igazi főnyeremény lenne. Ráadásul, ha te is ideges vagy, nem is veszed észre a másik pozitív tulajdonságait, mert csak a zavaroddal foglalkozol.Ja, arról nem is beszélve, hogy ugye nem gondolod komolyan egy kétórás beszélgetésből kiderülhet, hogy összepasszolsz-e a fiúval?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!