Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért kötelező a második randi

Europress
Ezért kötelező a második randi
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha éppen keresed az igazit, már biztosan sok randin részt vettél az utóbbi időben. Viszont akármennyire is nem jön be a srác az első találkozásnál, mindenképpen menj el vele még egyszer, mert szakértők szerint enélkül lehetetlenség megállapítani, hogy kialakulhatna-e kapcsolat közöttetek!

Amikor egy vadidegennel találkozol, magától értetődően zavarban vagy, így nem tudod teljesen mértékben a laza énedet hozni. És ugyanez igaz a srácra is! Második alkalommal már sokkal szabadabb a helyzet, tisztábban tudsz gondolkodni, és a helyzetet is alaposabban meg tudod figyelni.

Olvasd el ezt is!

Hiszen lehet, hogy az első alkalommal a pasi nagyon ideges, ezért hülyén viselkedik, és te emiatt már nem akarsz vele találkozni, holott nyugodt helyzetben egy igazi főnyeremény lenne. Ráadásul, ha te is ideges vagy, nem is veszed észre a másik pozitív tulajdonságait, mert csak a zavaroddal foglalkozol.Ja, arról nem is beszélve, hogy ugye nem gondolod komolyan egy kétórás beszélgetésből kiderülhet, hogy összepasszolsz-e a fiúval?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!